Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Igényes, normális, diszkrét párnál örömmel nyalnék puncit miközben párja dugja, vagy nyalnék tisztára teli élvezett puncit. Csak olyan párok írjanak, akik valóban komolyan gondolják, és nem csak írogatni, és képzelődni akarnak a témáról. Szóló pasik köszi NEM! Tudok utazni, a hét bármely napján állok rendelkezésetekre.
Biszex érdeklődésű értelmes, igényes emberekkel barátkoznék
Viber / Skype / Whatsapp

Viber / Skype / Whatsapp
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni, helyes/férfias srác-pasi??
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Buegerland tartományból, Oberwart és környékén,
Sziasztok, szakítás miatti költözès előtt állok ès règi vágyam, hogy házibarát legyek, ehhez keresek olyan szállást is adni tudót akinek nem csak albèrleti díj kell. Nagyon izgat a dolog bármit meghallgatok.Debrecen előny.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében Mátyásföldön ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , fotóznám vagy videóznám is,ha erre van igény,de csak sima kukkolásért is cserébe !
Telt duci hölgyet kényeztetnèk Hatvan ès környékén
Sziasztok! Van esetleg olyan Pár akik állandó házibarátot keresnek! Normális életvitelü Középkorú Férfi vagyok! Nincs semmilyen extra és extrém elvárásom! Méretem átlagos !
Pécsi 42 éves, igényes, izmosabb testalkatú, hetero, méretes pasi csajt, nőt, párt keres!
Sziasztok párhoz csatlakoznék, akik bevezetnének a 3-as szex világába. Szeretnék új dolgokat kipróbálni.
sziasztok.
28 eves urkent csatlakoznek parhoz, nagy intimmel. Budapest, Pest megye, Komarom megye
28 eves urkent csatlakoznek parhoz, nagy intimmel. Budapest, Pest megye, Komarom megye
Házibarátja lennék extrém túlsúlyos,160 kg+-os hölgynek. Nincs felső súlyhatár. Bármit megteszek egy ilyen alkatú nőnek. Sportos,diplomás férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Mai napra keresek párt Békés megyében csak szexre, 48éves Potens férfi vagyok, kamusok kíméljenek. Írj privire.
Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Székesfehérvár környékéről elsősorban a hölgy örömére.
Sziasztok! Keresnék egy nagy farkú pasit meglepetésnek.