Sziasztok.Adatlap alapján keresnénk!
Békés megyében hosszútávra csatlakoznék párokhoz.
Diszkrét ápolt vagyok.
Olyat keresek aki nem tűnik el mielőtt találkozni kéne.
Olyanból van már elég köszönöm szépen.
Diszkrét ápolt vagyok.
Olyat keresek aki nem tűnik el mielőtt találkozni kéne.
Olyanból van már elég köszönöm szépen.
Szép jó napot.
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Adatlapom nem titkos, nyugodtan meg lehet nézni.
Köszönöm a figyelmet.
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Adatlapom nem titkos, nyugodtan meg lehet nézni.
Köszönöm a figyelmet.
Sziasztok!
Csatlakoznék párhoz péntek vagy szombat estére. Helyes, magas, sportos férfi vagyok, szép mérettel.
Írjatok mailt, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Csatlakoznék párhoz péntek vagy szombat estére. Helyes, magas, sportos férfi vagyok, szép mérettel.
Írjatok mailt, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Jelentkezem
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2023. 05. 16. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 11:03

Sziasztok! Mindig kanos,este ráérő,40- 50 évesig keresünk férfit.
Magas szexuális kultúrával megáldott párt keresek hármasra, illetve szívesen lennék ilyen pár házibarátja.
30 éves sportos srác vagyok átlagos méretű (17cm) de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
30 éves sportos srác vagyok átlagos méretű (17cm) de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
Sziasztok! Érdekwl a pozíció, hogyan pályázhatom meg ?
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 09:09

Csinos, bi hölgytagú pár házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keres harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
43 éves sportoló 80kg-os pasi vagyok és budapesti oárt keresek esti 3dik beugrós találkozásokhoz.
Csinos, bi hölgytagú pár házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keres harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
43éves komoly pàr vagyunk...Fiúk?Miskolc környékén...
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében Mátyásföldön ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , fotóznám vagy videóznám is,ha erre van igény,de csak sima kukkolásért is cserébe !
Izmos , sármos pasit keresünk 3. nak !
Házibarát állás érdekel,pár vagy egyedülálló hölgy részére.Hosszabb távra,Eger és környéke.Cserèld rám a vibridet

Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
sziasztok. Tartósabb kapcsolatra keresek házaspárt
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
van itt olyan párok akik fiatal hetero srácot keresnek magukhoz akár házi barátot? Zala Vas Veszprém Somogy Baranya Sopron és Sopron környéke privbe lehet nyugodtan írni
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !