Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk hetkoznap delelotti szabadidovel
Kigyurt test , nagy meret elony
CUCKOLDRA
Holgytagunk :
150/55/23 , terhes
Helyunk van
Fotos adatlap, viber elerhetoseggel jelentkezz.
Kigyurt test , nagy meret elony
CUCKOLDRA
Holgytagunk :
150/55/23 , terhes
Helyunk van
Fotos adatlap, viber elerhetoseggel jelentkezz.
Sziasztok mi mai napra keresünk pasit pasikat
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Pasit keresünk feleség közös kényeztetéséhez..
Győr és környékéről elsősorban,Pest kizárt,arra járok fuvarba is,több 100 kilóméterről se írj..
Megvan a menete az ismerkedésnek,ha már ma dugni akarsz,ne is írj..adatlapot is olvass,ha lehet
Győr és környékéről elsősorban,Pest kizárt,arra járok fuvarba is,több 100 kilóméterről se írj..
Megvan a menete az ismerkedésnek,ha már ma dugni akarsz,ne is írj..adatlapot is olvass,ha lehet
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok,tudunk találkozni?
Pasit keresünk hatvan és környéke
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Olyan högyet keresek, akinek a férje sokat utazik, elhanyagolja, vagy tudtával keres izgalmas kapcsoltot egy inteligens sportos sráccal.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Házibarát lennék BP. +100km

Sziasztok!
Budapesten heteró pár, elhanyagolt nő játszótársa lennék !
Valóban 23 cm es cerkámmal
Budapesten heteró pár, elhanyagolt nő játszótársa lennék !
Valóban 23 cm es cerkámmal
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Veszprémben kiverném valakinek de csak viszonzás nélkül
írj bátran

Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Párral vagy nővel ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére