Sziasztok! Az adatlapom szerintem keresek egy párt. Köszönöm, ha benéztek. Írjatok bátran.
Miskolcon keresek idősebb párt. Fogadni tudlak belvárosi lakásomba
Sziasztok!
Biszex pasiként házibarát lennék.
Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok..
Biszex pasiként házibarát lennék.
Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok..
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! 40es pár szeretne ismerkedni borsodi pasival. Adatlap szerint keresünk. Lehetőleg fotóval írjatok! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Fiatal apolt tetovalt pasi ismerkedne parokkal Budapestrol es pest megyerol!
irjatok privit!

Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Párok hármas huncutkodás ma este nálatok vagy nálam? Normális , diszkrét szexkedvelő férfi vagyok Bp. XI. ker
Hölgyeket,feleségeket kényeztetnék akár rendszeresen,a párjuk,férjük jelenlétében!
sziasztok keresnek not part normalis igenyes bekes megyei pasi vagyok helyem van de utazom is
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ma szívesen csatlakoznék párhoz vagy lányhoz Budapesten.
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Miskolc környékén fiú barátot keresünk...Igényes hàzaspàr vagyunk...Vibered legyen....
Még keressük a ma esti partnerünket, aki teleélvezné hölgytagunk punciját ! Akár hosszú távra is ! Csak privát üzit !
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Sziasztok. Idősebb pár házibarátja lennék hetero alapon , esetleg mindkettőtök örómére aktív szerepben, Kunszentmiklós és környékén. Napközben is ráérek!
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot. Ha szimpatikus az Adatlapom akkor várom a jelentkező levelet. Köszönöm
Kaposváron olyan pár, akinel lehet?
Szép Napot! Budapest és környékén párral szeretnék ismerkedni!