Kizárolag a feleségem örömére keresünk egy beszálló férfit a következő hétvége péntek vagy szombat éjjelre, maximális diszkréció mellett.
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe
sziasztok ma csütörtök estére vagy holnap péntek estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit
....fényképpel
Szentendrei 50-es pár sportos, 40-es, 50-es, bi pasit keres!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! Holnap párt, hölgyet keresek Borsod megyéből.
Sziasztok, szia.
Kaposvári elhanyagolt hölgyek? Kanos férfit? Esetleg párok?
Hely kell. Részletek privin!
Hely kell. Részletek privin!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…

Moto
Házibaràt. Igen az lennék. Aki megmasziroz ha fáj valahol. Elmegy veled bevásárolni. Aki megszerrel mindent amire megkèred. Aki a pár része és a hölgy anyuka játékszere a férje előtt S használja kedvére. Aki hétvégente grillez veletek. Én lennék az aki a házibaràt. Házibaràt már csak párt keres.
Csongrád,Békés megye részről keresünk egyedülálló,utazni tudó 40 körüli férfit kb 18 cm intimmel.Masszirozás tudás jó lenne

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

sziasztok bekesmegyei igenyes pasi vagyok helyem van de utazom is not part keresek
Sziasztok! Az adatlapom szerintem keresek egy párt. Köszönöm, ha benéztek. Írjatok bátran.
Miskolcon keresek idősebb párt. Fogadni tudlak belvárosi lakásomba
Sziasztok!
Biszex pasiként házibarát lennék.
Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok..
Biszex pasiként házibarát lennék.
Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok..
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! 40es pár szeretne ismerkedni borsodi pasival. Adatlap szerint keresünk. Lehetőleg fotóval írjatok! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Fiatal apolt tetovalt pasi ismerkedne parokkal Budapestrol es pest megyerol!
irjatok privit!