Jövőhetén napközben találkozásra.. Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
sziasztok vasárnap estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! (ha van szimpátia és szeretne akkor esetleg orál) utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit Nógrád-pestmegye-budapset esetleg esztergom
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék, házibarát lennék.
Párhoz csatlakoznék, házibarát lennék.

Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Sziasztok
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék!
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék!

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Keresek egy párt, aki befogadna az ágyába engem.

20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Párnál,háraspárnál házibarát lannék. Utazni tudok.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Csinos hölgytagú pár akit érdekelne esetleg masszírozni tudó ( okleveles masszőrivel ) férfi kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon akár hosszabb távon is?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Hello! Borsodban keresünk pasit házibarátnak. 40es pár vagyunk csak az írjon aki komolyan is gondolja! Adatlap szerint! Sok sikert mindenkinek.
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek

sziasztok ma péntek estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! (ha van szimpátia és szeretne akkor esetleg orál) utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit Nógrád-pestmegye-budapset esetleg esztergom
Csongrád,Békés,Bács megye részről keresünk egyedülálló,utazni tudó 40 körüli férfit kb 18 cm intimmel.Masszirozás tudás jó lenne