Sziasztok!!!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni!
Igényes nagy eresfarkú pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
Erős testalkat, kigyurt szőrtelen test előny
150/55/24
Nyiregyházán
Sziasztok,
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok.
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok.
Veszprémben ma vagy holnap pasi akinek viszonzás nélkül kiverhetem vagy akár szopás? Hely van, írj bátran

Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Sziasztok

Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgyekkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok.
Párhoz csatlakoznék házibarát pozícióba. Komárom- Esztergom vármegyében. 28 éves srác vagyok.
Párhoz csatlakoznék házibarát pozícióba. Komárom- Esztergom vármegyében. 28 éves srác vagyok.
Veszprémben pasi akinek viszonzás nélkül kiverhetem vagy akár szopás? Hely van, írj bátran

Igényes nagy eresfarkú pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
150/55/24
Nyiregyházán
Sziasztok !
Valóban az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezek! Budapesten hölgy játszótársa lennék, illetve.heteró alapon párhoz is csatlakoznák
Valóban az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezek! Budapesten hölgy játszótársa lennék, illetve.heteró alapon párhoz is csatlakoznák
Sziasztok!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok. SZOMBAT 17óra és 19 óra között lesz a REPTÉRNÉL pár vagy lány akit lehet kukkolni esetleg ráélvezni vagy akár szexelni is. várom üzenetet privátban ha érdekel. csak is pár és hölgy pasi nem érdekel köszönöm
Sziasztok MA estére (péntek) keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli találkozó is szóba jöhet!
Budapest- Vác- Balassagyarmat-Salgótarján útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket.
Budapest- Vác- Balassagyarmat-Salgótarján útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket.
Szia szivesen találkoznék párral én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok email cimet vagy viber számot
Ott tudok képet küldeni.
Választ előre is köszönöm
14/4
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok email cimet vagy viber számot
Ott tudok képet küldeni.
Választ előre is köszönöm
Hölgyek beszélgetés ismerkedés vagy Cam. Skype rodger.rodger2
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!