sziasztok Nyiregyen keresek partnert akinek lehetek hosszú távon a házibarátja diszkréció higiénia adott és elvárt
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.
Sziasztok !
Péntek délután, este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten !
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem
Péntek délután, este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten !
Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sziasztok!!!!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
Sziasztok! Házibarátot keresünk aki Borsod közelében lakik. Mi 40es pár vagyunk. Csak az írjon aki komolyan is gondolja! Adatlap szerint. Sok sikert mindenkinek.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek / fotóználak is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok párt vagy lányt keresek péntek estére.Nógrád megyében és Pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simogatás masszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kíváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Kellemes méretű szép farokkal, sportos-izmos pasiként párokhoz csatlakoznék, feleséget, barátnőt kényeztetnék.
Imádok puncit nyalni, jól is csinálom :-P
Szexben kitartó vagyok.
Kellemes méretű szép farokkal, sportos-izmos pasiként párokhoz csatlakoznék, feleséget, barátnőt kényeztetnék.
Imádok puncit nyalni, jól is csinálom :-P
Szexben kitartó vagyok.
Sziasztok!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
Sziasztok !
Péntek délután, este heteró alapon párhoz csatlakoznék!
Péntek délután, este heteró alapon párhoz csatlakoznék!
Van itt perverz pár vagy hölgy akiket meglátogathatok a hétvégén?? ?
Sziasztok!
Szombat délelőttre keresek kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon Dunaújváros és környékén.
Szombat délelőttre keresek kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon Dunaújváros és környékén.
Sziasztok
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 07:13
Sziasztok!
Házibarátot keresünk hosszú távra. Szőrtelen, normális testalkatú, potens férfiak jelentkezését várjuk.
Házibarátot keresünk hosszú távra. Szőrtelen, normális testalkatú, potens férfiak jelentkezését várjuk.
Sziasztok!!!!
Sziasztok!
Budapesti, arányos (170/63) férfi vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek / fotóználak is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hello Párt , Lányt keresek fiukat nem! vác-dunakeszi-budapest és ezek 50km-eres körzetében holnap csütörtök estére

REDROSE8
(tini) Ariela