Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Tolna megyéből keresnék nagyon szőrő pinával megáldott Nőket kor alkat mindegy de bármit meghalgatok
Szopnék titokban Kecskeméten!
Dughatsz is.
Ha érdekel írj…
Dughatsz is.
Ha érdekel írj…
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok ! Bisex igényes férfit keresünk . Nagyrészt a férfi tagunk kényeztetésére, hölgy tagunk örömére.
Hellyel és önkritikával rendelkezők jelentkezését várjuk .
Hellyel és önkritikával rendelkezők jelentkezését várjuk .
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn, főleg nőt vagy párt keresek! Helyem sajnos nincs de autóm az van! Sziasztok!
Sziasztok.
32 éves valóban független, sportos, tapasztalt férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral...
32 éves valóban független, sportos, tapasztalt férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral...
Sziasztok! Békés megyei pár házibarátja lennék kizárólag hetero alapon csak olyan keressen aki komolyan gondolja, 48éves Potens férfi vagyok. Üdv Imi
Sziasztok! Itt Ildi és Ati!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!!!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!!!
Bohócokat keresek . Mert sajna itt csak azok vannak. Ha valakit érdekel . Hosszú távra keresek Párokat Pécsről hármas játékokra , mindenki örömére . 46 éves Átlagos pasi vagyok . Ha Adoniszt , vagy Herkultest keres 46 évesen, az ne keressen. Kösssszi.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok, 31 ére keresnénk egy fiatal ff. nagyob méretü szerszámmal egy sex ,,Halloween,, partyra .Részleteket whatsApp -on
Csongrád megyében biszex férfitagú párt keresek, ahol mindhárman szerethetnénk egymást.
Nagyon ápolt és kúltúrált férfi vagyok, privit várok.
Lakás kocsi van.
Nagyon ápolt és kúltúrált férfi vagyok, privit várok.
Lakás kocsi van.
Hello! Borsodi pár keres házibarátot adatlap szerint. Csak az írjon aki komolyan is gondolja!!
Idős hölgy,vagy pár házibarátja lennék,teltkarcsú,duci,kövér,nagymellű nem borotvált előny
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Sziasztok!
Ma estére keresnénk igényesebb "gabalyodáshoz", lányt, párt!
Ma estére keresnénk igényesebb "gabalyodáshoz", lányt, párt!
Írtam!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 10. 21. szombat 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Csatlakozzatok a SUPERWILD felhasználóhoz. Mindenben egyeztek ez kicsit furcsa
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2023. 10. 20. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 20:00

58 éves pár keres normális palit,Fejér megyéböl.
Nös,kapcsolatban levők kiméljenek.
Nös,kapcsolatban levők kiméljenek.