Hosszú távra keresünk potens, szőrtelen férfit közös, kölcsönös élvezetekre. Adatlapunkon olvashatjátok a lényeges infokat.
Sziasztok. Párokat keresek , hosszabb kapcsolatra.Budapest és környéke.
Írj privátban.
Írj privátban.
35-50 év közötti pasit, házibarátot keresünk, rendszeresre ..........................
Párokat kényeztetni , kipróbálni a többes szexet ahol nincs tabu + kipróbálni új dolgokat új emberekkel //mindenki -mindenkivel alapon is //Adatlapot olvass ! Hosszútávra csak !!! Diszkrét vagyok !! Dunaújváros és közvetlen környéke !!

sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok hölgyeket párokat keresek közös programra.
Helyem van Bp dohány utca.
30éves 178cm 80kg ápolt pasi vagyok
Helyem van Bp dohány utca.
30éves 178cm 80kg ápolt pasi vagyok
sziasztok párt vagy lányt keresek ma esti találkozóra. Találkozó célja: lehet egy kellemes beszélgetés,esetleg csak simogatás és masszázs esetleg csak farokverés,de lehet bármi más amit a hölgy partner szeretne élvezne. szex nélküli tali is szóba jöhet.
Házibarát lennék Dunaújvárosban !! Diszkréten , hosszútávra , mindenki örömére ! Mindenki -mindenkivel alapon szex / privátban keress !!! Adatlapot olvass !!!!! / no homo !!///
Pár BP-n keres férfit,45 éveskortól, Pár 60/ 64.
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Csak perverz hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
helló! csajok, párok esetleg kirándulás, kocsikázás ebben a szép időben? Bp. és környéke.
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Tolna megyéből keresnék nagyon szőrő pinával megáldott Nőket kor alkat mindegy de bármit meghalgatok
Szopnék titokban Kecskeméten!
Dughatsz is.
Ha érdekel írj…
Dughatsz is.
Ha érdekel írj…
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok ! Bisex igényes férfit keresünk . Nagyrészt a férfi tagunk kényeztetésére, hölgy tagunk örömére.
Hellyel és önkritikával rendelkezők jelentkezését várjuk .
Hellyel és önkritikával rendelkezők jelentkezését várjuk .
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn, főleg nőt vagy párt keresek! Helyem sajnos nincs de autóm az van! Sziasztok!
Sziasztok.
32 éves valóban független, sportos, tapasztalt férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral...
32 éves valóban független, sportos, tapasztalt férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral...
Sziasztok! Békés megyei pár házibarátja lennék kizárólag hetero alapon csak olyan keressen aki komolyan gondolja, 48éves Potens férfi vagyok. Üdv Imi
Sziasztok! Itt Ildi és Ati!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!!!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!!!