Sziasztok
Párt keresnék hosszútávra
Párt keresnék hosszútávra
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek hölgyet vagy párt simogatásra ,masszázsra,farokverésre esetleg orálra vagy akár szexre pest és nógrád megye
Pár keres Bp-n 7 kerbe házi barátot, mi 60/ 64 évesek vagyunk 45 éveskortól.
Jo napot.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot. Ha szimpatikus az Adatlapom akkor várom levélben a jelentkezést.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot. Ha szimpatikus az Adatlapom akkor várom levélben a jelentkezést.

Csongrád megyében olyan párt keresek, ahol a hölggyel együtt, vagy a hölgy előtt szophatnék.
Nagyon ápolt és korrekt férfi vagyok, lakás kocsi van.
Privit várok.
Nagyon ápolt és korrekt férfi vagyok, lakás kocsi van.
Privit várok.
Túlfűtött, szenvedélyes pár akik fiú barátot keresnek hosszútávra? és szeretik az egész éjszakás beaszélgetéseket
Egyedülálló vagyok, egyedül élek, autóm is van, táv se gond ha túl jó az "összhang"
(1-2órás gyors, "helo-szia" találkozásokat nem keresek)

Pár keres Bp-n 7 kerbe házi barátot, mi 60/ 64 évesek vagyunk 45 éveskortól.
Sziasztok !
KALAND ma nálam Keszthelyen ?
!Csak hölgy vagy pár írjon !!
KALAND ma nálam Keszthelyen ?
!Csak hölgy vagy pár írjon !!
Ismerkednenk
Sziasztok! Itt Ildi és Ati!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted! ...és el tudsz olykor utazni velünk 1-2 napra is!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted! ...és el tudsz olykor utazni velünk 1-2 napra is!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,házibarát lehetőséget keres
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,házibarát lehetőséget keres

Moto
Hosszú távra keresünk potens, szőrtelen férfit közös, kölcsönös élvezetekre. Adatlapunkon olvashatjátok a lényeges infokat.
Sziasztok. Párokat keresek , hosszabb kapcsolatra.Budapest és környéke.
Írj privátban.
Írj privátban.
35-50 év közötti pasit, házibarátot keresünk, rendszeresre ..........................
Párokat kényeztetni , kipróbálni a többes szexet ahol nincs tabu + kipróbálni új dolgokat új emberekkel //mindenki -mindenkivel alapon is //Adatlapot olvass ! Hosszútávra csak !!! Diszkrét vagyok !! Dunaújváros és közvetlen környéke !!

sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok hölgyeket párokat keresek közös programra.
Helyem van Bp dohány utca.
30éves 178cm 80kg ápolt pasi vagyok
Helyem van Bp dohány utca.
30éves 178cm 80kg ápolt pasi vagyok
sziasztok párt vagy lányt keresek ma esti találkozóra. Találkozó célja: lehet egy kellemes beszélgetés,esetleg csak simogatás és masszázs esetleg csak farokverés,de lehet bármi más amit a hölgy partner szeretne élvezne. szex nélküli tali is szóba jöhet.
Házibarát lennék Dunaújvárosban !! Diszkréten , hosszútávra , mindenki örömére ! Mindenki -mindenkivel alapon szex / privátban keress !!! Adatlapot olvass !!!!! / no homo !!///
Pár BP-n keres férfit,45 éveskortól, Pár 60/ 64.