Miskolc, Barcika környékén keresünk pàrként keresünk igényes barátot..
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szívesen jelentkezem házibarátnak, ha még nincs betöltve a poszt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 31. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 09:17
Törölt felhasználó (4706593)

Nem rég szült női partagunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
Hellyel rendelkező házibarátot vagy barátokat keresek havi pár alkalomra, Veszprém- Fehérvár-Budapest vonalon.
Sziasztok! Békéscsabán párnál házibarát lennék...negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Szép napot,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék szex közben vagy puncit nyalnék, miközben dugják! Viber van!
Utazni tudok, én a 13. kerületben lakom!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék szex közben vagy puncit nyalnék, miközben dugják! Viber van!
Utazni tudok, én a 13. kerületben lakom!
sziasztok
férjes nőt keresek vagy olyan férfit aki kölcsön adja a feleségét egy napra vagy hétvégére .Hölgyet kényeztetném minden értelembe (wellnes,vacsora ,külföldi út).
férjes nőt keresek vagy olyan férfit aki kölcsön adja a feleségét egy napra vagy hétvégére .Hölgyet kényeztetném minden értelembe (wellnes,vacsora ,külföldi út).
58 éves pár keres normális palit,Fejér megyéböl.
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Hallo. Értelmes, intelligens férfit keresünk. Szabadidő minőségi eltőltésére. Előny ha bi tolna megye, bácskiskun megye déli része esetleg. Üdv M+J
Te is unatkozol? Elb.....d az időt valahogy élvezetesen a 20. kerületben fogadnék nőt( tudom, hogy lehetetlen) ill. huncutkodni vágyó párt. Telszám privátban
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Párhoz csatlakoznék a hölgy Örömére! Kizárólag hetero alapon. Többesben tapasztalt, igényes pasi vagyok.
Cuckold szex a mindenem
Cuckold szex a mindenem
Hellyel rendelkező házibarátot vagy barátokat keresek havi pár alkalomra. Szeretem , ha többen foglalkoznak velem.
Nem rég szült női partagunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt
Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt

Keressetek bizalommal!
Sziasztok
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Pápán, és max 15km belül, biszex párhoz csatlakoznék, a Hölgynek, puncit-popsit nyalnék, az Úrnak, szopnék. Akár aktus közben is. Esti órákban.
Sziasztok !
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten, heteró alapon párhoz csatlakoznék hosszabb távon
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten, heteró alapon párhoz csatlakoznék hosszabb távon