Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok, ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. 44 éves igényes hetero cuckold kedvelő nagy méretű pasi vagyok. privátban írjatok.

Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Kaposvárról ki keres házibarátot?
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
Sziasztok! Házaspárként keresünk ápolt diszkrét, átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit a közelből. E-mailben várjuk a jelentkezéseket, fényképpel. Elérhetőségünk az adatlapon. Szép napot mindenkinek!
Nagyméretű pasit keresünk nimfo 150/50/24 DD mell baratnőm mellé Cuckoldra
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Sziasztok!
Hosszú távra keresünk szőrtelen, potens férfit a közelünkből.
Adatlapunkon olvashatjátok a keresési paramétereket.
Hosszú távra keresünk szőrtelen, potens férfit a közelünkből.
Adatlapunkon olvashatjátok a keresési paramétereket.
Sziasztok olyan párokat keesek csak nyalnák
Sziasztok. Biszex Párral ismerkednék!
Budapesti értelmiségi házaspárhoz csatlakoznék a mai estén hetero alapon, csakis a hölgy örömére. 40-es, ápolt és kedves férfi vagyok. Legyen együtt csodaszép esténk. Noo..
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok kellemes környezetben RELAX masszázs hölgyeknek
Extrém kövér, 200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Bármilyen vágyát teljesíteném egy ilyen nőnek. Gyönyörűek és izgatóak a hatalmas idomok! Sportos, intelligens férfi vagyok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma estére,férfi keresünk hölgy tagunk örömére,pécsen.
45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna, a hőlgy örömére! Akár hosszú távon! Győr
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Szex, barátság, akár kapcsolat is szóba jöhet. Érdekel a kettes-hármas-csoportos hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.