Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Sziasztok holnap Gödöllőn fogadnék asszonyokat lányokat párokat !privi .
Sziasztok! Itt Ildi és Ati!
50-es szentendrei párként keressük korunkbeli bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
...és el tudnál utazni velünk néha 1-2 napra is!
50-es szentendrei párként keressük korunkbeli bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
...és el tudnál utazni velünk néha 1-2 napra is!
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár házibarát, hosszú távon. Győr
Szép Napot! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni az adatlapom alapján lehetőleg tartósabb kapcsolat kialakítása reményében!
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Idős hölgy vagy pár???
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok, ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. 44 éves igényes hetero cuckold kedvelő nagy méretű pasi vagyok. privátban írjatok.

Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Kaposvárról ki keres házibarátot?
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
Sziasztok! Házaspárként keresünk ápolt diszkrét, átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit a közelből. E-mailben várjuk a jelentkezéseket, fényképpel. Elérhetőségünk az adatlapon. Szép napot mindenkinek!
Nagyméretű pasit keresünk nimfo 150/50/24 DD mell baratnőm mellé Cuckoldra
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Sziasztok!
Hosszú távra keresünk szőrtelen, potens férfit a közelünkből.
Adatlapunkon olvashatjátok a keresési paramétereket.
Hosszú távra keresünk szőrtelen, potens férfit a közelünkből.
Adatlapunkon olvashatjátok a keresési paramétereket.