Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
3-as szex kapcsolatra keresünk jó méretű ffit.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék!
Szolnok kke
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi, párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár hosszú távú házibarát. Győr.
Idős nagy csiklójú nőt nyalnék,minden megoldás érdekel.
Csinos, bi hölgytagú pár házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keres harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Csinos, bi hölgytagú pár házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keres harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok adatlapom alapján keresek kedves megbízható párt!
Sziasztok adatlapom alapján keresek kedves megbízható párt!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna, a hőlgy örömére. Akár hosszú távon.
Kedves igényes pár vagy hölgy házibarátja lennék! Ápolt igényes 30as pasi vagyok! Alkalmanként tudok helyet is biztosítani!
Keresünk biszex partnereket november 16 és 19 közötti Demjéni tartózkodásunk idejére a környékről! Szóba jöhet pasi, nő, pár...a lényeg, hogy mindenki mindenkivel alapon működjön a dolog! (Férfiak között csak enyhe bi!). Ezen az időponton kívül Budapesten is keresünk hasonló partnereket, akik hellyel rendelkeznek
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Privit várok
Privit várok
sziasztok!
párokhoz csatlakoznék, csak nyalakodásra....akár búvóhelyem is van! (miskolc környéke)
párokhoz csatlakoznék, csak nyalakodásra....akár búvóhelyem is van! (miskolc környéke)
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.