Szívesen meglátogatnék idős párt...heteró vagy Bi alapon.
Sziasztok! Párral ismerkednék kezdőként

Sziasztok! Ünnepeket nézve lenne hölgy vagy pár aki(k) egy pasi társaságát keresné(k)
Ápolt, borotvált nagy méretu pasi vagyok. Utazás nem gond
Ápolt, borotvált nagy méretu pasi vagyok. Utazás nem gond

Székesfehérvár/Érd/Dunaújváros vonzáskörzetében lennék 50 feletti pár házibarátja nem 1-2 alkalomra, és nem kizárólag szexre (amennyiben igény van rá). 30-as átlagos testalkatú férfi vagyok, sok szabadidővel, aki akkor megy hozzátok, amikor Nektek megfelelő.
Üresedés miatt kiadó házibarát --állás--A munka fárasztó és sok órás , de a fizetség kellemes , azonnali , helyben és szexben .Elvárás kitartás , keménység , és kellemes méret ja és a tapasztalat ........
Sziasztok! 30-án estére keresünk egy bi pasit vagy párt(pasik között csak orál) játékokra. Merj fotót küldeni emailben. Nem viber, google chat stb! Email! Ha erre nem vagy képes, ne is írj! Tatán van helyünk!
Sziasztok! Debrecenben csatlakoznék párhoz, társasághoz, szívesen masszírozok, nézek vagy beszállok. Igényes, fitt, egészséges, helyes, jófej srácnak mondanak, és 36 év alatti korosztályt keresek. Ha érdekel a dolog, írjatok privát üzenetet
Köszi és kellemes ünnepeket!

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr. Akár hosszú távú házibarát.
Sziasztok. Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Hölgyet / párt masziroznék rendszeresn Baranyában
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Párt keresek Csongrád megyéből a hölgy örömére, lakás van, de mobilis vagyok ha kell. Maximálisan ápolt és jókedvű normális hapsi vagyok. Idősebb pár is írhat nyugodtan.
Privit várok
Privit várok
Sziasztok.
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye).
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye).
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Van itt olyan hölgy aki fejé megyén belül Dunaújváros környékén rá érne egy laza estére ?
Helyem van mert béreltem egy faházat egy tavon
Csak társaságom nincs
De szivesen eltölteném valakivel vagy valakikkel az estét
Nincs se korhatár csak gyere gyertek és élvezzünk
Privátban mindent el mondok
Üz
Helyem van mert béreltem egy faházat egy tavon
Csak társaságom nincs
De szivesen eltölteném valakivel vagy valakikkel az estét
Nincs se korhatár csak gyere gyertek és élvezzünk
Privátban mindent el mondok
Üz
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!