debrecen még belefér?
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszú távra keresünk férfiakat kizárólag a közelünkből.
Hello! Házibarátot keresünk aki szívesen ismerkedne velünk persze távol lévők ha lehet ne írjanak!
Fotód legyen itt! Írjatok bátran!
Fotód legyen itt! Írjatok bátran!
Del Pest kornyeken szivesen talalkoznek bi parral ma.Auto van.Hasszabb tavon is erdekel.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra. Vibered legyen!
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.bisexualis part keresek .mindharmunk oromrre tabuk nelkul .hely van
Sziasztok hölgyek párok van itt köztetek olyan aki komolyan gondolja a találkozást,egy igényes tiszta nemdohányzó pasi keresne társaságot nem csak mára akár hosszútávra is Budapesten,pest megyében de mondjuk Albertirsa 70km vonzáskörzetében vonzáskörzetében itt jó idő élvezzük végre egymást és a "szabadságot" utazni tudok akár most is smile
Ha téged érdekel, akkor miért nem TE írsz NEKIK privit?
Aki ennyire életképtelen Darwin-díjas, az mit akar egy társkeresőn? Ezt sose értettem...
(Ez egy válasz tibi1111 üzenetére (2022. 05. 28. szombat 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki ennyire életképtelen Darwin-díjas, az mit akar egy társkeresőn? Ezt sose értettem...

KEDVES BARÀTSÀGOS IDŐSEBB HÀZASPÀRRAL ISM BARÀTKOZNÉK HÀZIBARÀTKÉNT
SPORTOS BARÀTSÀGOS 40 ES SRC BALATONPARTI
SPORTOS BARÀTSÀGOS 40 ES SRC BALATONPARTI
ismerkdnék a környékböl párral --hölggyel..irj a többit részletesebben skypon hongutson
Hello! Házibarátot keresünk aki szívesen ismerkedne velünk. Max 70km! Fotó az kell! Írjatok bátran!
20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra.
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Sziasztok.Egy helyes,kedves párnál lennék házibarát.Nyíregyháza+100km.
Sziasztok! Ma este kellemesen kikapcsolódnék!
Benne vagyok minden jóban, szívesen csatlakozom párokhoz is, mindkét fél örömére. Jelentkező(k)?
Benne vagyok minden jóban, szívesen csatlakozom párokhoz is, mindkét fél örömére. Jelentkező(k)?
Sziasztok engem érdekel irj privit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 27. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 17:00
Törölt felhasználó (4671171)

Pár nem érdekel?
Sziasztok.
Nagy farokkal idősebb,telt hölgytagú házaspárnál lennék házibarát. Bp VII. ker-ben van búvóhelyem,de lehettek vidékiek is szivesen utazok. Imádom kielégiteni,kényeztetni a NŐt ,imádom mikor élveznek,minél többször.
Keressetek bátran ,minden jóban benne vagyok,hetero alapon.
Nagy farokkal idősebb,telt hölgytagú házaspárnál lennék házibarát. Bp VII. ker-ben van búvóhelyem,de lehettek vidékiek is szivesen utazok. Imádom kielégiteni,kényeztetni a NŐt ,imádom mikor élveznek,minél többször.
Keressetek bátran ,minden jóban benne vagyok,hetero alapon.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !