177/122/49 ápolt fiú vagyok.Nyitott gondolkodású, és sok mindent szerető vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, borotvált, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Még mindig aktuális!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 08. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 08. csütörtök 11:41
Törölt felhasználó (1581062)

Sziasztok!
Házibarát lennék! Marcali és környékén keresek lehetőséget!
További részletek privátban!
Házibarát lennék! Marcali és környékén keresek lehetőséget!
További részletek privátban!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok irjatok privibe ha gondoljátok
(Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 20:39

Sziasztok.
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Sziasztok.Budapest és környékén keresek egy párt!
Sziasztok!
Heteró alapon párt keresek Budapesten!
Valóban nagy cerkával ,feleséget dugnék, cumiztatnák a férje elött
Heteró alapon párt keresek Budapesten!
Valóban nagy cerkával ,feleséget dugnék, cumiztatnák a férje elött
Sziasztok.
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
Párok, lányok, travi érdekelnek
Párok, lányok, travi érdekelnek
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönőm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönőm
Sziasztok! Ma estére keresünk határozott/domináns, kezdeményező, tapasztalt, jó kiállású, átlagnál nagyobb farkú pasit kizárólag cuckoldra! Helyünk Budapesten van. Masszírozni tudás előny! Üzeneteket privátba várunk!
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Idöspár barátja lennék szolnok megyében elsösorban jászberény és környéke.
Sziasztok.
30 év körüli úr vagyok.
Házaspárt keresek vagy párok bulis társaságát.
Van tapasztalatom.
Pest megye leginkább
30 év körüli úr vagyok.
Házaspárt keresek vagy párok bulis társaságát.
Van tapasztalatom.
Pest megye leginkább
Sziasztok! Bpn van helyem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 10. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 10. szombat 16:53
Törölt felhasználó (4717722)

Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. (Férfiak között csak orál lehetséges).Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Ha van itt kedves, igényes, budapesti pár, aki pasit keres, állok a kihívás elébe

Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. (Férfiak között csak orál lehetséges).Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.