Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Nagy intimmel keresunk pasit harmadiknak a felesegem oromere ! Csak is Hetero alapon ! 19 cm töl felfele !!! smile utazni tudunk!
Sziasztok bi párok, lányok!
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Sziasztok! Párral - Házaspárral ismerkednék!
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni !
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni !
Sziasztok!
A holnapi (03. 27.) napra keresek kellemes kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon.
A holnapi (03. 27.) napra keresek kellemes kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon.
Sziasztok Kedves Párok!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Szép napot
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Szép napot

Holnapi ,az az keddi napra keresek heteró párt, unatkozó nőt Budapesten
sziasztok
heteró vagy biszex párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
heteró vagy biszex párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Kecskeméti pár házi barátja lennék kellemes idő töltésre
Keményen szopató, méretes, dákójú, pasikat keresek! Mély torkosan szopok, nyelem, nyalok is. Kúrható vagyok! Helyem van!! Érd-Bp. és környékén valakik???
Írj üzit!!

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Sziasztok,
Péter vagyok, 30 éves, 185cm magas 77kg, sportosabb alkat, most szombatra egy párt keresek, hármas, cuckold szerepre, BP., Pest déli része. Többit privátban.
Szép napot.
Péter vagyok, 30 éves, 185cm magas 77kg, sportosabb alkat, most szombatra egy párt keresek, hármas, cuckold szerepre, BP., Pest déli része. Többit privátban.
Szép napot.
Sziasztok.Április elejére keresek szoló hölgyet / párost mindenféle mókára.
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Miskolcon fogadnék párt lakásomon
Sziasztok!
Kedves,nyitott,vidám párhoz csatlakoznék akár rendszeres találkozásokhoz.
Kedves,nyitott,vidám párhoz csatlakoznék akár rendszeres találkozásokhoz.
Sziasztok !
Ma délután szívesen szórakoztatnák egy nőt a valóban 23 cm es cerkámmal
Ma délután szívesen szórakoztatnák egy nőt a valóban 23 cm es cerkámmal
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
Szia! Írjál ránk privátban!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 15:09

Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Tatai környéki bi pasit vagy párt keresünk közös játékokra. Pasik között csakis az orál jöhet számításba, semmi más. Tatán van helyünk. Nem dohányzunk. Fotócsere fontos, vakrandiban nem hiszünk. A wc-n, fekete körömmel készült intim fotók kifejezettten hátrányt jelentenek. Szakállt nem preferáljuk. Ha messzebről jössz, tudj utazni. Esti órákban érünk rá, feleséget megcsalni, délelőtt, munkaidőben nem a mi formánk. Április első felében tudnánk is találkozni.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék