Sziasztok. Normális ,ápolt házaspár házibarátja lennék. távolság nem gond. de helyem is van.
Ápolt,hetero pasi vagyok ,nagy intimmel.
Ápolt,hetero pasi vagyok ,nagy intimmel.
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok. Nyíregyházi párral ismerkednék.
Sziasztok!
Magas, jóképű, sportos pasi vagyok, nagy mérettel. Szívesen csatlakozom párokhoz ma este.
Irjatok üzenetet, válaszolok.
Peti
Magas, jóképű, sportos pasi vagyok, nagy mérettel. Szívesen csatlakozom párokhoz ma este.
Irjatok üzenetet, válaszolok.
Peti
Sziasztok.
Ma este volna esetleg hölgy vagy pár Dunaújváros és 50 km körzetébe, aki, akik egy diszkrét negyvenes pasival mernének találkozni? Lehetne egy, egy alkalmas találka is, de kölcsönös szimpátia esetén tartós barátság is!
Helyem lenne, az utazás sem jelentene gondot!
Csak aki, akik komolyan gondolják, és találkozni is mernek! Úgy is minden a találkakor dől el! Részleteket, feltételeket, játék szabájokat, beszéljük meg privátba! Mindig a nő feltételei a mérvadóak! Legyen mindenkinek nagyon kellemes tavaszi hétvégéje!
Ma este volna esetleg hölgy vagy pár Dunaújváros és 50 km körzetébe, aki, akik egy diszkrét negyvenes pasival mernének találkozni? Lehetne egy, egy alkalmas találka is, de kölcsönös szimpátia esetén tartós barátság is!
Helyem lenne, az utazás sem jelentene gondot!
Csak aki, akik komolyan gondolják, és találkozni is mernek! Úgy is minden a találkakor dől el! Részleteket, feltételeket, játék szabájokat, beszéljük meg privátba! Mindig a nő feltételei a mérvadóak! Legyen mindenkinek nagyon kellemes tavaszi hétvégéje!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Sziasztok
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést
bulizós pár vagyunk
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést

Bi párnak lennék a szolgája
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali. Győr
Sziasztok.
Ma késődélután-estére keresek egy hozzám ellátogatni kívánó Hölgyet vagy párt,helyem van,Debrecen Ujkertben
Ma késődélután-estére keresek egy hozzám ellátogatni kívánó Hölgyet vagy párt,helyem van,Debrecen Ujkertben
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Sziasztok!
Nagy cerkát kedvelő, budapesti heteró pár, kíváncsi nő játszótársa lennék!
Nagy cerkát kedvelő, budapesti heteró pár, kíváncsi nő játszótársa lennék!
Sziasztok, bi parhoz szivesen csatlakozom nagy merettel
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
sziasztok,szexpartneremet keresem Rotterdamban, házhoz megyek de van helyem is.
Ez igen kontraszt. Vékony, izmos
(Ez egy válasz tomast10 üzenetére (2024. 04. 02. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 02. kedd 15:32

Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék nagyobb mérettel. Helyes, magas, vékony, izmos srác vagyok.
Írjatok üzenetet, válaszolok.
Tamás
Párokhoz csatlakoznék nagyobb mérettel. Helyes, magas, vékony, izmos srác vagyok.
Írjatok üzenetet, válaszolok.
Tamás
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok! Kimondottan passzív Férfi tagú párral ismerkednék!
Imádom ha nyalom a Hölgy punciját közben a Férfi szopja a farkam vagy a Hölgy a számra ül és úgy nyalom a Férfi meg bele ülhet a farkamba amit előtte finoman szopott !!! Kérem csak ilyen vágyakkal rendelkező Párok írjanak !
Imádom ha nyalom a Hölgy punciját közben a Férfi szopja a farkam vagy a Hölgy a számra ül és úgy nyalom a Férfi meg bele ülhet a farkamba amit előtte finoman szopott !!! Kérem csak ilyen vágyakkal rendelkező Párok írjanak !