Sziasztok,
Cuckoldra keresek párt (lehetőleg sub), ahol a hölgy az aktus végén lenyalatná a farkamat a párjával, esetleg a férfi tag szeret teleélvezett puncit nyalni. Privát üzenetben jelezd, ha nyitottak vagytok.
Tamás
Cuckoldra keresek párt (lehetőleg sub), ahol a hölgy az aktus végén lenyalatná a farkamat a párjával, esetleg a férfi tag szeret teleélvezett puncit nyalni. Privát üzenetben jelezd, ha nyitottak vagytok.
Tamás
Sziasztok! Most csak egymagam keresek csinos, intelligens párt! Sportos testalkatú, nagy intimmel rendelkező (23 cm) férfi vagyok. Utazás nem jelent gondot, mobil vagyok.
Sziasztok! Biszex iránt érdeklődő (férfiak között csak orál) pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű hellyel rendelkező valós párt keresünk négyes gabalyodáshoz mindenki mindenkivel alapon. Keresünk egyedülálló biszex lányt, vagy fiút is nagyobb mérettel.(min. 18/5 cm).Arcos, és intim fotót google chaten fogunk kérni, a szimpátia megléte miatt.
Ma vagy holnap este Budapesten vagy Pest megyében hölgyet vagy pár hölgy tagját nagyon szívesen megmaszíroznám. Magas, sportos izmos férfi vagyok erotikus masszázs tudással.

Házibarát lennék rendszeresen .Székesfehérvár és környéke és nyitotság elöny..
Házibarát lennék rendszeresen .Székesfehérvár és környéke és nyitotság elöny..
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére..
Miskolc környékén házibarát lennék..
Sziasztok,
Budapesten ismerkednék párokkal, 25 éves, átlagos-telt testalkatú férfi vagyok. Klubban is, vagy ha megismertük egymást fogadni is tudlak titeket.
Budapesten ismerkednék párokkal, 25 éves, átlagos-telt testalkatú férfi vagyok. Klubban is, vagy ha megismertük egymást fogadni is tudlak titeket.
sziasztok ma estér keresek párt vagy lányt nógrád és pest megye.mindenre nyitott vagyok amit szeretnétek.
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
50
sziasztok, 59 éves orokifju vagyok és unatkozó háziasszonyokat nyalnék Hollandiában. Purmerendben házhoz megyek. szólj bátran.
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét ?
Ma és holnap szopnék
Írj
Ma és holnap szopnék
Írj
40 plusszos pár hazibarátja lennék miskolcon hely adott
Jó reggelt.
Adatlapom szerint is keresek a közelembe egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Kérlek nézd át soraimat és képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem
Adatlapom szerint is keresek a közelembe egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Kérlek nézd át soraimat és képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem

Pàrt keresek ahol a pàr hôlgytagja vègignèzné a pasik szopàsàt, orgazmusàt
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök (04.18.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Sziasztok.
Ma napközben vagy estére keresek egy hozzám huncut-masszázsra ellátogatni kívánó Hölgyet vagy párt,helyem van,Debrecen Ujkertben
Ma napközben vagy estére keresek egy hozzám huncut-masszázsra ellátogatni kívánó Hölgyet vagy párt,helyem van,Debrecen Ujkertben
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !