Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok !
Valóban nagy méretet kedvelő, heteró pár, játszótársa lennék Budapesten !
Csak heteró!!
Valóban nagy méretet kedvelő, heteró pár, játszótársa lennék Budapesten !
Csak heteró!!
Sziasztok
Pasit hosszú távra hetero alapon.De csak olyat akinek van barátja és hozni tudja ha kell .Nem vagyunk kezdők .Egy lány három pasi vezió érdekel csak.Kevés tabu van
Pasit hosszú távra hetero alapon.De csak olyat akinek van barátja és hozni tudja ha kell .Nem vagyunk kezdők .Egy lány három pasi vezió érdekel csak.Kevés tabu van
Üdv! Párral ismerkednék

Sziasztok,
Cuckoldra keresek párt (lehetőleg sub), ahol a hölgy az aktus végén lenyalatná a farkamat a párjával, esetleg a férfi tag szeret teleélvezett puncit nyalni. Privát üzenetben jelezd, ha nyitottak vagytok.
Tamás
Cuckoldra keresek párt (lehetőleg sub), ahol a hölgy az aktus végén lenyalatná a farkamat a párjával, esetleg a férfi tag szeret teleélvezett puncit nyalni. Privát üzenetben jelezd, ha nyitottak vagytok.
Tamás
Sziasztok! Most csak egymagam keresek csinos, intelligens párt! Sportos testalkatú, nagy intimmel rendelkező (23 cm) férfi vagyok. Utazás nem jelent gondot, mobil vagyok.
Sziasztok! Biszex iránt érdeklődő (férfiak között csak orál) pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű hellyel rendelkező valós párt keresünk négyes gabalyodáshoz mindenki mindenkivel alapon. Keresünk egyedülálló biszex lányt, vagy fiút is nagyobb mérettel.(min. 18/5 cm).Arcos, és intim fotót google chaten fogunk kérni, a szimpátia megléte miatt.
Ma vagy holnap este Budapesten vagy Pest megyében hölgyet vagy pár hölgy tagját nagyon szívesen megmaszíroznám. Magas, sportos izmos férfi vagyok erotikus masszázs tudással.

Házibarát lennék rendszeresen .Székesfehérvár és környéke és nyitotság elöny..
Házibarát lennék rendszeresen .Székesfehérvár és környéke és nyitotság elöny..
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére..
Miskolc környékén házibarát lennék..
Sziasztok,
Budapesten ismerkednék párokkal, 25 éves, átlagos-telt testalkatú férfi vagyok. Klubban is, vagy ha megismertük egymást fogadni is tudlak titeket.
Budapesten ismerkednék párokkal, 25 éves, átlagos-telt testalkatú férfi vagyok. Klubban is, vagy ha megismertük egymást fogadni is tudlak titeket.
sziasztok ma estér keresek párt vagy lányt nógrád és pest megye.mindenre nyitott vagyok amit szeretnétek.
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
50
sziasztok, 59 éves orokifju vagyok és unatkozó háziasszonyokat nyalnék Hollandiában. Purmerendben házhoz megyek. szólj bátran.
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét ?
Ma és holnap szopnék
Írj
Ma és holnap szopnék
Írj
40 plusszos pár hazibarátja lennék miskolcon hely adott
Jó reggelt.
Adatlapom szerint is keresek a közelembe egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Kérlek nézd át soraimat és képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem
Adatlapom szerint is keresek a közelembe egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Kérlek nézd át soraimat és képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem