Sziasztok olyan párt keresek akiket izgat ha a hölgy tagjára verném a farkam skypeon..ha léteztek írjatok.diszkréció adott és elvárt.üdv Péter
az a fránya távolság............
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 13. hétfő 16:12
Törölt felhasználó (4739670)

Csak kizárólag 60 plusszos ffi t, esetleg párt találni, aki-akik irányító tipusúak, mindenre nyitott nő vagyok, a párom támogat mindenben. Bármi is érdekel amin3knkoze van a szexhez. Anal kedvelő, vagyok és sokáig szeretek cumizni, akár 2 órát is.
Nem nem nem fiatalt , kigyurtat, 40 - 52 éveset. Csakis kizárólag pinabubus,UTAZNI TUDÓ ÉS AKARÓ PARTNERT KERESEK!! HARMADIKNAK, AKI NEM FÉL HASZNÁLNI A FANTÁZIÁJÁT IRÁNYUNKBA! DE HA IMPOTENS? AKKOR IS SZÍVESEN FOGADJUK. ÁPOLT ÉS EGÉSZSÉGES LEGYÉL. NA ÉS 60 FELETTI!!!!!
Nem nem nem fiatalt , kigyurtat, 40 - 52 éveset. Csakis kizárólag pinabubus,UTAZNI TUDÓ ÉS AKARÓ PARTNERT KERESEK!! HARMADIKNAK, AKI NEM FÉL HASZNÁLNI A FANTÁZIÁJÁT IRÁNYUNKBA! DE HA IMPOTENS? AKKOR IS SZÍVESEN FOGADJUK. ÁPOLT ÉS EGÉSZSÉGES LEGYÉL. NA ÉS 60 FELETTI!!!!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Csak kizárólag 60 plusszos ffi t, esetleg párt találni, aki-akik irányító tipusúak, mindenre nyitott nő vagyok, a párom támogat mindenben. Bármi is érdekel amin3knkoze van a szexhez. Anal kedvelő, vagyok és sokáig szeretek cumizni, akár 2 órát is.
Sziasztok. Kedden-szerdán napközben találkoznék Bp-i párral. Akár egy kis bisex ráadással is!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Szfvár+80km körzetében keresek párt akivel hármasozhatnánk alkalmanként.
Ápolt,kedves,40+os diszkrét pasi vagyok.Enyhe bi is érdekelne.
Ápolt,kedves,40+os diszkrét pasi vagyok.Enyhe bi is érdekelne.
Sziasztok!
Ápolt,kedves,40+os diszkrét pasi vagyok.
Ápolt,kedves,40+os diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok !
Most szombaton (2024.05.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2024.05.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
OLVASD VÉGIG!
A hétre keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
A hétre keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Írtam nektek privatban
(Ez egy válasz Fiatalparhetero üzenetére (2024. 05. 12. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 12. vasárnap 21:13

Sziasztok!
Ma keresünk SPORTOSABB, HETERO MEGBÍZHATÓ DISZKRÉT FÉRFIT, AKI A PÁROMMAL EGYÜTT LENNE!
Lehet max hármas is!
Olyan írjon aki valóban igényes magára, izmosabb, nagyobb mérettel rendelkezik! És helyes az arca is!
Budapest, és környéke!
Ma keresünk SPORTOSABB, HETERO MEGBÍZHATÓ DISZKRÉT FÉRFIT, AKI A PÁROMMAL EGYÜTT LENNE!
Lehet max hármas is!
Olyan írjon aki valóban igényes magára, izmosabb, nagyobb mérettel rendelkezik! És helyes az arca is!
Budapest, és környéke!
Sziasztok!
Lehet max hármas is!
Budapest, és környéke!
Lehet max hármas is!
Budapest, és környéke!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom házibarátként is. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok! Igényes, normális pár minden kívánságát örömmel teljesíteném. Nyalnék puncit úgy is, ha egy farok benne mozog, vagy ha teli van élvezve. De bármilyen más egyedi kívánságot is teljesítek! Perverzió előny!!! Csak olyanok írjanak, akik mernek találkozni is, és élvezkedni szeretnének élőben, nem pedig itt írogatva! Privátban kérlek!
sziasztok ma ( vasárnap) estére keresek pért vagy lányt. kukkolásra,közös masztizásra,orálra,esetleg csak simogatásra vagy akár szexre is. nógrád és pestmegye
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányal vagy páral ismerkednénk lányos játékokra helyünk van
Sziasztok feleség dupla örömére keresünk frérfit
.
.
Sziasztok feleség dupla örömére keresünk frérfit
.
.
Sziasztok! Párokkal és hölgyekkel ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Kellemes méret.
Kellemes méret.
Sziasztok! Valaki lesz Hajduszoboszlon hetfon,kedden a strandon?parokal ismerkednènk