Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék
Írj
Szopnék
Írj
sziasztok!!!!! ma estére keresem nő partnerem újfehértó-nyiregy környékéről ,esetleg házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,. privátba irj, szép napot mindenkinek!
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Sziasztok.
Érd és környékén keresnék.
Normál és igényes párt.
Érd és környékén keresnék.
Normál és igényes párt.
Sziasztok ma estére keresnék párt vagy lányt. Pest és Nógrád megye. benne lennék 3as szexben,kukkolásban,simogatásban,csak orálban,lennék néző,maszázsban vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés is szóba jöhet. várom privát üzenetben ha érdekelne a dolog és egyeztetünk. Ma este találkozó!
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék ///
Hosszútávra ha lehet !!!!/////
Hosszútávra ha lehet !!!!/////
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
sziasztok! ,.---!ma estére keresem nő partnerem újfehértó-nyiregy környékéről,esetleg házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,.
Aki valami miatt nem felel meg,azt tiltjuk,így elkerülve a felesleges és ismétlődő köröket.
(Ez egy válasz Boy_91 üzenetére (2024. 05. 15. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 15. szerda 16:51

Sziasztok!
Engem érdekelne a dolog.
Írtam volna privát üzenetet, amennyiben a korábbi letiltásomat feloldjátok, amit nem tudom miért kaptam tőletek.
Egy korrekt bemutatkozást írtam felétek korábban, amit tiltással honoráltatok...
Engem érdekelne a dolog.
Írtam volna privát üzenetet, amennyiben a korábbi letiltásomat feloldjátok, amit nem tudom miért kaptam tőletek.
Egy korrekt bemutatkozást írtam felétek korábban, amit tiltással honoráltatok...
Sziasztok!
Engem érdekelne a dolog.
Egy korrekt bemutatkozást írtam felétek korábban, amit tiltással honoráltatok... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 14. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 19:11
Engem érdekelne a dolog.
Egy korrekt bemutatkozást írtam felétek korábban, amit tiltással honoráltatok... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 14. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4716537)

Házibarát,hosszútávra,Bp és plusz 50 kb max.
Ne napközben érjen rá. Nős is lehet,átlagos.értelmes,normális.
ezek a legnehezebb kitételek
Priviben jelentkez ,köszönjük.

Ma estére keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok!
Egész hétre keresem partnerem, partnereim heteró alapon Százhalombatta és szélesebb régiójában.
Egész hétre keresem partnerem, partnereim heteró alapon Százhalombatta és szélesebb régiójában.
Csatlakoznék párhoz
Budapest és 20km körzetébe

Sziasztok!
(Házas)párral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Hölgyekkel is örömmel ismerkedem.
(Házas)párral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Hölgyekkel is örömmel ismerkedem.
Házibarát,hosszútávra,Bp és plusz 50 kb max.
ezek a legnehezebb kitételek

sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányal vagy páral ismerkednénk lányos játékokra helyünk van

Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !