Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznékvagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére
Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
34 éves, ápolt, intelligens pasi vagyok.
Párok társaságát keresem közös programokhoz, időtöltéshez.
34 éves, ápolt, intelligens pasi vagyok.
Párok társaságát keresem közös programokhoz, időtöltéshez.
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr és kőrnyéke!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Nagy farokkal.hölgyek,párok házibarátja lennék .XX .kerület Duna sétány mediterrán lakópark.
és Pest megye.
és Pest megye.
sziasztok
43 éves férfi vagyok,ápolt és egészséges
Nyíregyházán és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
43 éves férfi vagyok,ápolt és egészséges
Nyíregyházán és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Idős hölgyet,vagy párt keresek Baranyába
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
33 éves pasi csatlakozna párhoz alkalmi eggyütlétekre nap közben Százhalombatta,, Budapest környékén.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr és kőrnyéke.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van némi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.