Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna ?
Házibarát lennék. Olvassátok adatlapom. XX.ker mediterrán lakópark .
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !………………….
Keresem azt a fiatal vagy érettebb párost ahol a női tag imádja az átlagnál intenzívebb többlövetű mocskosul duzzadó kemény faszt mint egy érzéki telhetetlen kis ribanc miközben szexistennőként tisztelik és "szolgálják" a férfiak az orgazmusait, vágyait... Aki minél többet kap, annál lucskosabb a forró puncikája. Imádja a gecit és egy számára vonzó szép kemény fasz látványától is lucskos a puncikája. Inkább szereti érezni egész éjjel lüktető férfi erőt mint az 1-2 órás töcsköléseket.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Komolytalanok akik csak írogatnak meg emailben kéregetnek képet, kíméljenek.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Komolytalanok akik csak írogatnak meg emailben kéregetnek képet, kíméljenek.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sopronban lennék állandó házibarát
Sziasztok! 60 év feletti hölgyel,párral ismerkednék!
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Június 19.-én vagy 20.-án keresek női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van.
Bisex párnak lennék a nyaló szolgájuk, ahol a NÖ spermát etetne velem.
Sziasztok,holnap éjszakára keresek megbízható,kedves párt adatlapom alapján!
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék camoznék. Mindenben benne vagyok