Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
420Pest vagy környékről keresnék egy túlfűtött, gátlástalan párost(vagy egyedülálló fiatalabb lányt vagy érett Nőt mivel egyedülálló vagyok, de ritka mint a fehér holló) akikkel hosszútávon igazán bele merülve az élvezetekbe egyre mélyebbre jutunk a forró és mocskos erotika világában. Olyanokat akik az érzéki szeretkezéstől az érzéki baszásokig változatosan, fantáziadúsan(szerepjáték, szexi rucik), határokig vagy azon túlfeszítve imádják habzsolni a lucskos élet napos oldalát. Közös esték, programok, bármi ahol a Szexistennőnk puncijáért lüktethetünk ameddig csak kívánja,bírja, remegésig. (Hetero vagyok de a Nő élvezetét ha valami fokozza, azt nem is szabad kihagyni
) Egyedülálló vagyok, egyedül élek, helyem is van de ha távolabb éltek és tudtok/szeretnétek fogadni nem1-2 órára hanem közös estére, hétvégére, akkor szívesen utazom, van autóm. (de együtt is ki lehet venni bármit...egy jó jacuzzist kis faház se rossz ahol 1 Nőnek akár több kemény fasz is jut ha szeretné)

Megbizható hazibarát, oldalkocsi, mankókerék. Belvárosban szikár, jóképű silverfox, kellemes mérettel, tartós kapcsolatot keres, párok személyében. A párom engedélyével.

sziasztok Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Sziasztok
Keresünk most éjszakára 1 pasit
Helyünk van utazni nem tudunk!
18 cm felett
Birj többször is elélvezni
És szeresd a punciba szájba élvezést!
Gumit nem szeretjük!
Romák és túlsulyosak ne! Max 45 éves korig ! Viber számot írj üzenetben!
Keresünk most éjszakára 1 pasit

Helyünk van utazni nem tudunk!
18 cm felett
Birj többször is elélvezni
És szeresd a punciba szájba élvezést!
Gumit nem szeretjük!
Romák és túlsulyosak ne! Max 45 éves korig ! Viber számot írj üzenetben!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna ?
Házibarát lennék. Olvassátok adatlapom. XX.ker mediterrán lakópark .
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !………………….
Keresem azt a fiatal vagy érettebb párost ahol a női tag imádja az átlagnál intenzívebb többlövetű mocskosul duzzadó kemény faszt mint egy érzéki telhetetlen kis ribanc miközben szexistennőként tisztelik és "szolgálják" a férfiak az orgazmusait, vágyait... Aki minél többet kap, annál lucskosabb a forró puncikája. Imádja a gecit és egy számára vonzó szép kemény fasz látványától is lucskos a puncikája. Inkább szereti érezni egész éjjel lüktető férfi erőt mint az 1-2 órás töcsköléseket.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Komolytalanok akik csak írogatnak meg emailben kéregetnek képet, kíméljenek.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Komolytalanok akik csak írogatnak meg emailben kéregetnek képet, kíméljenek.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sopronban lennék állandó házibarát
Sziasztok! 60 év feletti hölgyel,párral ismerkednék!
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!