Tartós kapcsolatra keresek párt. Nem egyszeri alkalomra, nem csak szexre. Nem vagyok független, engedély van..

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Nagy méretü ffi ma este 10 után Délpestmegyében?
Sziasztok ! Heteró pároknak ,nőknek lennék valóban nagy cerkámmal a játszótársa Budapesten!
Jo napot.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi amit olvasol és látsz rólam, akkor ne habozz,
élvezzünk minél hamarabb egymást.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi amit olvasol és látsz rólam, akkor ne habozz,
élvezzünk minél hamarabb egymást.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ha lehet ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !!!!!!……////
50-es szentendrei pár enyhén bi pasit keres!
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Sziasztok lányok,hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyaidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc nélkül diszkréten. skye
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Soproni partnereket keresek, akár hosszabb távra is.
Sziasztok!
58 éves pár keres pasit Szfvár és T.bánya környékéröl!
Csak olyan irjon aki hétvége fele ér rá!!!
Képgyüjtök kamusok kiméljenek!!
Üzenet módosítása
58 éves pár keres pasit Szfvár és T.bánya környékéröl!
Csak olyan irjon aki hétvége fele ér rá!!!
Képgyüjtök kamusok kiméljenek!!
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Szép Napot !Párral - Házaspárral ismerkednék!
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
J-N-Sz.-megyében,
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Házibarát állás betöltésére keresünk férfit ,a meló élvezetes de kemény helyt állást kíván .A fizetés helyben és szexben ..
sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot