Szentendrei 50-es párként keresünk korunkbeli, enyhén bi pasit...
Előszőr csak egy kávéra!
Előszőr csak egy kávéra!
Házibarát állást keresek Sopronban vagy a környéken

Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Sziasztok
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyat keresek , nem olyanokal akik csak irogatni akarnak...itt olyan sok van ahogy latom...
Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyat keresek , nem olyanokal akik csak irogatni akarnak...itt olyan sok van ahogy latom...
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Budapesten házi barátnak szegődnék,ápolt nem független pasi vagyok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Annak aki magára ismer az adat lapunk szerinti keresésben.
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv
30 év körüli úrként keresek érett házaspárt, hölgy örömére.
Budapest, Pest megye a preferált.
Viberem van. Privát üzenetet várok.
Természetesen utazok is..
30 év körüli úrként keresek érett házaspárt, hölgy örömére.
Budapest, Pest megye a preferált.
Viberem van. Privát üzenetet várok.
Természetesen utazok is..
Sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kiváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,maszázs is szóba jöhet..bármire nyitottt vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Ez kinek szól?
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 06. 29. szombat 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
gyere és légy a barátunk feleség örömére ....
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Gyulán nyaraló párokat szívesen szórakoztatnék, vagy lennék játékszeretek, amire csak szeretnétek. Akár közös fürdőzés, ebéd, kávé, szex minden mennyiségben. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is szeretnének!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Ma délután - este - éjjel Pest vármegyében - Budapesten hölyet, lányt, pár női tagját elkényeztetném nem átlagis farkammal. Férfias, kemény férfi vagyok. Intelligens. Tiszta. Humoros. Klubba, amár sima táncos helyre is szívesen elkísérlek, elcsábítalak wink Privátban egyeztessünk mihamarabb, hogy tudjam tervezni a napomat
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak