Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Csak és kizárolag 60+os nő vagy pár,kérés nagy mell szőrős punci,jó ha van hétvégi telked ahol nyugotan elűthetnénk az időnk....
Sziasztok engem érdekelne a dolog, de miskolci vagyok
Sziasztok! Fiatal roma lány, nő vagy anyuka van itt?Esetleg pár, akihez lehetne csatlakozni hármasra? Kötetlen, de tartós dolgot keresek Miskolcon, Borsodban. Valaki?
Sziasztok,
A legjobb az lenne, ha 1 hölgyet találnék, akivel hosszútávon ki lehetne élni közös vágyainkat...
Egyedülállóként Veresegyházon, saját lakással rendelkezőként keresek hölgyet.
Higiénia, diszkréció adott és elvárt
A legjobb az lenne, ha 1 hölgyet találnék, akivel hosszútávon ki lehetne élni közös vágyainkat...

Egyedülállóként Veresegyházon, saját lakással rendelkezőként keresek hölgyet.

Higiénia, diszkréció adott és elvárt

Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét..
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét..
Monor-Albertirsa körzetében, puncit kényeztetnék,cuckold, enyhe bi, ma esetleg holnap
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Sziasztok Erik vagyok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyokautóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Hölggyel vagy Párral ismerkednék hosszú távra!!!normális és igényes légy!!!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Budapest-vonzás környezetében házi barátnak szegődnék, ápolt nem független pasi vagyok, hölgy örömére.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok ma estére (csütörtök)vagy péntek estere keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,masszázs is szóba jöhet..bármire nyitott vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Sopronban házibarátkoznék...akár extremitást is kedvelő párnál
Olyan párt keresek, ahol kedvelt a gumi nélküli sex és a Punciba élvezés sem tabu!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Valaki aki nem elutasító és pasi is szóba jön?
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi, házi barátnak szegődne a hölgy örömére, szeretek puncit nyalni,