Mi más alapján ítéljenek akkor?
(Ez egy válasz VasiBoy93 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 12:35

Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! UI: Kurvára elegem van már abból, hogy itt ( is) tisztelet a kivételnek,kép alaján ítélnek! Egy vicc!!! Kiírom magamból,mert ez egyszerűen szánalom!! Ez alapján való NEGATÍV ítélés után,a felhasználót automatikusan TILTOM! Ennek tudatában jöhetnek az üzenetek! smile Szép napot!
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! UI: Kurvára elegem van már abból, hogy itt ( is) tisztelet a kivételnek,kép alaján ítélnek! Egy vicc!!! Kiírom magamból,mert ez egyszerűen szánalom!! Ez alapján való NEGATÍV ítélés után,a felhasználót automatikusan TILTOM! Ennek tudatában jöhetnek az üzenetek! smile Szép napot!
50-es szentendrei pár bi pasival randizna egy jegeskávé mellett valahol...
44éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna
Idősebb feleséggel szeretkeznék gumival, akár a férj előtt is. 50es pasi vagyok
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)( Hosszútávra esetleg ……
Sziasztok! 41-180-90 ápolt és igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy szimpatikus párt Szigetváron, vagy a környéken. Lehetőségbszerint hosszú távon.
Sziasztok,
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok többes, cuckold tapasztalattal.
Hétvégén (szombat-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Utazni is tudok, nudizás wellness, masszázs is érdekel, akár ma Bükön, Sárváron, vagy Balatonberényben.
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok többes, cuckold tapasztalattal.
Hétvégén (szombat-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Utazni is tudok, nudizás wellness, masszázs is érdekel, akár ma Bükön, Sárváron, vagy Balatonberényben.
Vasárnap estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Egy komoly domináns férfi nagy farokkal (20 cm) keres egy komoly cuckold párt Győr kornyekerol vagy bárhonan aki szeretné megszépiteni sexuális életet teljes diszkrecioban...
Hagyd el őket vagy őt mert adatlapból nem derül ki ..........
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2024. 07. 13. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Ma kora estére keresünk intelligens, kedves srácot, max 45 éves korig, Bp-en. Helyünk van. Akit komolyan érdekel, írjon mielőbb. (mail adatlapon)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Albertirsa Monor körzetében cuckoldba részt vennék, imádok puncit nyalni, gecivel megrakottat is, enyhe bi is bejön
Olvad el az adatlapom
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 17:25

Olyan pasit keresünk aki nem durr bele bumm akarja a páromat!Mert ez a fajta nem érdekel minket! 90% nem képes felfogni, hogy nekünk fontos a szimpátia! Nem fogunk elsőre senkivel dugni! Valóban egy barátot keresünk és nem egy numerát! Ha ilyen vagy és felfogod amit írtam akkor az emberünk vagy/lehetsz!
40 évesek vagyunk szigetszentmiklosról! Te is környékben legyél mert utazgatni nincs időnk ès nem ezért keresünk pasit! 35-60 között legyél, ami fontos még az a méret! Min:17cm!!! Kisebb van itthon! Nagyobbat szeretnénk!
Az ismerkedés pár napig velem történik! Amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnaj akkor természetesen párommal is beszélhetsz skypon! Nem! Nem vagyunk kamuk! Ha kételkedsz akkor ne is írj!!! Ha türelmes vagy, nrm fogsz csalódni csak elélvezni a párommal vagy épp benne…. Jeletkezz ha elfogadod a fent leírtakat!
40 évesek vagyunk szigetszentmiklosról! Te is környékben legyél mert utazgatni nincs időnk ès nem ezért keresünk pasit! 35-60 között legyél, ami fontos még az a méret! Min:17cm!!! Kisebb van itthon! Nagyobbat szeretnénk!
Az ismerkedés pár napig velem történik! Amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnaj akkor természetesen párommal is beszélhetsz skypon! Nem! Nem vagyunk kamuk! Ha kételkedsz akkor ne is írj!!! Ha türelmes vagy, nrm fogsz csalódni csak elélvezni a párommal vagy épp benne…. Jeletkezz ha elfogadod a fent leírtakat!
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.