Idős pár barátja lennék...Pécs
Sziasztok örömmel csatlakoznék, írtam nektek
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 07. 30. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 22:09

Sziasztok !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Hétköznap, főleg délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelből. Elsősorban hölgyek és párok. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére. Max. diszkréció fontos.
Hétköznap, főleg délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelből. Elsősorban hölgyek és párok. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére. Max. diszkréció fontos.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Igényes és laza párt keresek, akik szeretnek ketten egyszerre szopni. Nincs ilyen tapasztalatom, de szeretném átélni. Nem csak ezt szeretném átélni párral, de elsőkörben erre keresnék. Hely nálam is megoldható és utazni is tudok ésszerű tűvolságon belül.
60 feleti hölgynek vagy párnak szívesen lennék játszópajtása.....
Szia !
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Sziasztok! Lányt keresek, vagy párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Ha komoly a dolog és tudunk egyeztetni, ésszerű távolság is megoldható.
Esztergom-Visegrád -Szentendre vonalon ismerkednék , párt vagy lányt keresek
Idős párt keresek barátságra. Pécs+50km
Sziasztok! 50 èves pasiként. Párral ismerkednék! Orál mániás vagyok . Pár férfi tagjá is kényeztetném, feleség barátnö elött. Irjatók privàt üzit. Ismerkedjünk.
Sziasztok,
Írtam nektek privátba!
Válaszotokat előre is köszönöm. (Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 07. 30. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 22:09
Írtam nektek privátba!
Válaszotokat előre is köszönöm. (Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 07. 30. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok !
#18293 ma 20:50 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)AgiZoli4753AgiZoli4753 Sziasztok, Budapesti bi pár vagyunk, ma estére keresünk bi párt vagy bi férfi beszállót. Vastag farkú hellyel rendelkezőt keresünk. Bi terén max orál, szeretünk együtt kényeztetni. Autós kaland sem kizárt, arcos képet kérünk a szimpátia megléte miatt
Bp.Péntek 18 órátol lány partneremmel egy bi.pasit fogadnánk 3.nak. Mindenki mindenkivel alapon kölcsönösen. Max 44 éves korig. Ne legyél szörös és legyen hajad! Priviben képcsere
Keszthely, Hèvìz környèkèn ismerkednèk pàrral, teljesen testközelből is, ha lenne kedvetek. Minden megoldàs èrdekel
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és ma estére keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok. Privátban a többi kép.
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok! Kötetlen, de tartós dologra, szabadidő eltöltésére, közös programok stb. keresek lányt, nőt, vagy párt. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha komoly a dolog a távolság áthidalható.Valaki?