Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy beszállnék hozzájuk. Utazni tudok. Írjatok bátran.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy beszállnék hozzájuk. Utazni tudok. Írjatok bátran.
Kedves, egészséges, nem nagyképű pár ismerettségét keresem baranyából.
Az adatlapomat kérlek, olvasd el, és ha egymást keressük, örülnék, ha megtisztelnél egy levéllel.
Köszönöm.
Az adatlapomat kérlek, olvasd el, és ha egymást keressük, örülnék, ha megtisztelnél egy levéllel.
Köszönöm.
Van olyan fiatal pár 25-40között akit lehet kukkolni? Privátban is lehet írni
Nyíregyházán kedves idősebb párokat keresek.Aranyos vékony srác vagyok.

Valós 20cm feletti intimméretü pasit keresünk hölgytagunk számára 150/50/23
D mell
Nyiregyhaza hely van
Vibered legyen!
D mell
Nyiregyhaza hely van
Vibered legyen!
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

sziasztok. nagy szerszámmal házaspárhoz csatlakoznék ,idősebb ,telt (nagy cici,nagy fenék)nők az esetem.de nem feltétel. Ápoltság ,higiénia a a fontos. Diszkréció maximálisan adott. helyem van ,de szivesen utazok is. akár messzebre is. Állandó partnereket keresek,ha van erre igény.
Sziasztok, januar 20.ai hetvegere keresunk parkent egy aktiv bikat, vagy kettot csajom szamara, Bikalon leszunk, cuckold es stb. Fiu csak nezo lenne privat, majd viber egyeztetes
Sziasztok, keresek part akik fogadnanak fiatalabb sracot (27F)
Nagy cici elonyben.
Budapest, Pest megye.
Privatban reszletesebben
Nagy cici elonyben.
Budapest, Pest megye.
Privatban reszletesebben
Hétvégére keresek nőt és párt, huncutkodjuk át a hétvégét. Rólam: tapasztaltabb a koránál, ápolt illatos, sportos alkatú pasi nagy intim mérettel.
Hétvégén főleg este szabadidővel rendelkező bisex srácot keresnénk Debrecenben.
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Mai-pénteki napra is
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Mai-pénteki napra is
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek kedves párt. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén keresek kedves párt. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.

Extrém kövér,200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Bármilyen kívánságát teljesíteném egy ekkora hölgynek. Felső súlyhatár nincs!
Kecskeméti pár házibarátja lennék. Nyitott vagyok minden kellemes dologra.