Extrém kövér,200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Bármilyen kívánságát teljesíteném egy ekkora hölgynek. Felső súlyhatár nincs!
Kecskeméti pár házibarátja lennék. Nyitott vagyok minden kellemes dologra.

Sexben Gazdag Boldog Újévet kedves hölgyek és párok!Igényes pasi keres illusztris társaságot nem csak sexre de legfőképp arra.Ha ti is eltökéltek vagytok és élvezni akarjátok az életet és a szexualitást ebben a komor világban ìrjatok Élvezzünk együtt a Sex Oltárán

Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
?
Házibarát "állást" keresek Sopronban

Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Ismerkednék adatlapom szerint.
Bi pàrral ismerkednèk mindenki örömère. Lehet hetero pàr is,de akkor a fèrj me írtòzzon ha szopom a farkàt.
Privàtban írj.
Üdv
Privàtban írj.
Üdv
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Kortól, alkattól független keresek házaspár, akiknél házibarát lehetek. Távolság nem akadály,de szivesen fogadnék is. Kellemes erotikus esték, kellemes szex. Megbizható, ápolt, diszkrét, hetero férfi vagyok.
Sziasztok.Ismerkednék adatlapom szerint.

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Zala megyei nimfomanias not dugnek szopatnek meretem 18/7 imadom a nagy barlangot
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom.