Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel párral hosszú távon gondolkodok. Kultúrált 54 éves vagyok. Imádok kényeztetni viszonzás nélkül is. Utazni tudok normális távon belül. Beszélgetés iszogatás és ha alakul jó hanem az sem gond részemről.
Sziasztok. Ápolt ,igényes férfiként szivesen lennék házibarát.
Sziasztok mi egy pár vagyunk kB 1 óra múlva megyünk a hegedűs szex moziba jó méretű pasikat várunk minden jóra pl kukkolas nyálas szopás stb
Pár hàzibaratja lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Házibaràt aki boldoggá illetve kielégítenè minden tagját. Bevásárolnèk majd mintha ott laknèk veletek lehetnék. Írj csók.
Sziasztok,
fiatal sportos bi srác vagyok, párhoz csatlakoznék Budapesten mindenki örömére.
fiatal sportos bi srác vagyok, párhoz csatlakoznék Budapesten mindenki örömére.
Sziasztok! Hetero alapon lennék párnak kellemes társasága ma este.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Lentiben keresünk párt vagy pasit ma estére.
Nem mindenáron!! De
Nem mindenáron!! De
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el helyünk van

Sziasztok! Hölgyet, barátnőt, feleséget masszíroznék, kényeztetnék ma este, és egész vasárnap is …
hölgynek párnak lennék házibarátja ..irj ha megfelelek elképzelésednek
Extra kedves normális 40es vastag méretű férfi Csongrád megyei hölgyet vagy párt keres.
Sziasztok,
Viszonylagos közelségből (50-100 Km) párral barátkoznék. Kölcsönös igény esetén, hosszabb távban gondolkozom.
Viszonylagos közelségből (50-100 Km) párral barátkoznék. Kölcsönös igény esetén, hosszabb távban gondolkozom.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást

Sziasztok.
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
Üdv!
Izgalmas, kulturált párral, vagy hölgyel ismerkednék.
Budapest és környéke.
Izgalmas, kulturált párral, vagy hölgyel ismerkednék.
Budapest és környéke.
Sziasztok! Hölgyet, barátnőt, feleséget masszíroznék, kényeztetnék ma este, és egész vasárnap is …
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.