Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok Cegléd közelében ismerkednénk korban közel hozzánk 30-as pár vagyunk. Csak szingli fiút vagy lányt keresünk hármasra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Idösebb párnak szívesen segítenék Kecskemét környékén.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
sziasztok párt keresek cuckold vagy csak néznélek titeket szex közben ráélvezéssel
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében, vagy vállalható távolságba utazni is tudok.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Sziasztok. Ma estére (szombat) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok.
Esztergom + 50km körzetéből ( Budapest is )találkoznék nőkkel, párokkal.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt. Voltam már párokkal hármasban.
Esztergom + 50km körzetéből ( Budapest is )találkoznék nőkkel, párokkal.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt. Voltam már párokkal hármasban.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Miskolci idősebb párt fogadnék holnap lakásomban
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok,
Prokkal ismerkednék, hetero alapon.
BP., Pest megye.
Privátban beszéljünk
Prokkal ismerkednék, hetero alapon.
BP., Pest megye.
Privátban beszéljünk