Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Sziasztok, vasárnap kedves párral ismerkednék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből utazni tudok ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Sziasztok.Igényes és normalis Párral ismerkednék!!!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok!
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (70 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (70 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Szia part keresek bi uni vagyok irj privátba meglátod nem leszek hálátlan írj privátba megbeszéljük
Sziasztok! Hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében. Ideális lenne ma, vagy holnap délután/este megbeszélés szerint, ha van olyan, aki komolyan partner ebben.

Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Keresek valakit aki ellenőrzött körülmények közt elcsábítja a páromat egy dugásra a tudta nélkül.
Legyél 35 feletti,igényes,ápolt.
Legyél 35 feletti,igényes,ápolt.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Van házibarátunk de most bövitenénk ehhez keresünk alkalmas partnert adatlapunk szerint.
Nagy farkú házibarát lennék. hölgyet ,párt keresek.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj kedveli mikor a előtte dugják feleséget.
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!