Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Budapesti párral ismerkednék. Enyhe biszex is ok.
Sziasztok. Nagy farkú házibarát lennék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!/!/!/!/!/‘
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sopronban lennék állandó vagy alkalmi házibarát
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Sziasztok !
Méretes pasit keresünk 3.nak hosszú távra . Fontos , hogy izmos , macsó pasi legyél , tényleg az mások szerint is !
Méretes pasit keresünk 3.nak hosszú távra . Fontos , hogy izmos , macsó pasi legyél , tényleg az mások szerint is !
Sziasztok ma miskolcon csatlakoznék
Sziasztok! Ma estére keresünk egy Bp.-i férfit, aki tudna fogadni minket egy laza estére!