Sziasztok Fiút keresünk ma estére harmadiknak Balatonszemesen csak fényképel telefonszámmal jöhet szóba
Sziasztok! Imádom a nőket kényeztetni. Olyan párt keresek, ahol a nő kifejezetten ígényli a simogatást, az erotikus érintéseket, a puncinyalást, és a hosszabb együttléteket, ahol a farkinca nem sül el 2-3 perc alatt. Akár a pár férfitagjával, vagy ha nézni akarja és izgatja a párt akkor egyedül is nagyon szívesen elégíteném ki minden vágyaitokat.
Remélem szimpatikusnak találtok, és elolvassátok az adatlapom. Ha úgy döntötök, hogy próbáljuk meg az ismerkedést annak nagyon fogok örülni, mert valóban szinte az életem, hogy kényeztessem a nőket.
Üdv: Levi
Remélem szimpatikusnak találtok, és elolvassátok az adatlapom. Ha úgy döntötök, hogy próbáljuk meg az ismerkedést annak nagyon fogok örülni, mert valóban szinte az életem, hogy kényeztessem a nőket.
Üdv: Levi
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit titokban
Írj…
Írj…

Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra a korosztályunkból!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Hajdúszoboszlón, ma csütörtök, hölgyet kényeztetnék, párhoz csatlakoznák,cucukold, enyhe bi is bejön
Sopron és környékén lennék házi barát . Imádok kényeztetni , maszírozni is tudok ….ugyan nem profi szinten , de panasz eddig nem volt , szeretem az elnyújtott orális játékokat , akár extrémebb dolgokban is benne vagyok . Adatlapom ki van töltve , kérdés esetén állok rendelkezésetekre . Üdv !
Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra a korosztályunkból!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
sziasztok . eresgélünk az adatlapunk szerint
Hazibaratunk mond akarsz e lenni adatlapunk szerint??
Házibarát lennék ahogy kb az adatlapomon vázolom leírásba.
Ha szimpatikus akkor várom a jelentkezést, hogy mihamarabb
élvezzük egymás társaságát.
Ha szimpatikus akkor várom a jelentkezést, hogy mihamarabb
élvezzük egymás társaságát.
Sopronban házibarátkoznék
Sportos , méretes macsó pasik megkeresését várjuk . Puszi !
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék minden jóra
Utazás nem gond számomra
Vagy párokhoz csatlakoznék minden jóra
Utazás nem gond számomra
Ápolt ,igényes,hetero férfiként keresem partnereim.
Bővebben ,ha irtok.
Bővebben ,ha irtok.
Lehet hogy egymást keressük!
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 08. 24. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 13:29

Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hajdúszoboszlón, ma , szerda este párhoz csatlakoznák, cuckold, imádok akár gecis puncit nyalni, enyhe bi is bejön.
Pár, házaspár házibarátja lennék Tatabánya környékén.
Sziasztok. 42/173/68 fiatalos hétköznapi pasi vagyok. Ma este autós kaland Gyomán, vagy pénteg délig tudok menni a megyében. Párt, jóméretű aktivat, esetleg pervit keresek. Skypen is elérhető vagyok! : live:.cid.27c9857133cbddf1