Itt is lehet azért jelentkezni.
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 14:31

Október végén házibarát állás kiadó. Jelentkezni skypon Házibarát3.
Hazibarat állást keresek Jászberény illetve környékéről ,írj privaton
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is lennék esetleg házibarát.
Persze csak ha meg felelnék.
Ki tartó vagyok és rutinos.
Adatlapom nézzétek át, ha szimpi akkor várom a jelentkezést.
Most ma akár meg is látogatlak.
Üdv. Albert (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 14:31
Üdv. Albert (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Házibarát lennék,párt kerese! Diszkrét.
Idős pár házibarátja lennék hosszú távon.Pécs
(Ez egy válasz Dani37 üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 07:30

Sziasztok…. 186cm 90kg sportos test(kockás has), szép és nagy intim (20/6cm),sok szép tattoo és nyitott gondolkodás….
Ezekkel a paraméterekkel tudnék csatlakozni párhoz.
Várom privát üzeneteitek
Várom privát üzeneteitek

Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Hello! Házibarátot keresünk borsodban. Komoly érdeklődők írjanak ha lehet. Borsodi pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok.! Házibarátot keresel? Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Természetesen egyedül álló nő is jelentkezhet! SŐT!!Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is.
Sziasztok…. 186cm 90kg sportos test(kockás has), szép és nagy intim (20/6cm),sok szép tattoo és nyitott gondolkodás….
Várom privát üzeneteitek
Várom privát üzeneteitek

Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Jo reggelt.
Üdv. Albert
Üdv. Albert
Keresem olyan pár ismerertségét, akik egy nős férfit befogadnak házibarátnak.
Budapest és környékén .
Budapest és környékén .
Idős pár házibarátja lennék,bármi elképzelésetek van jelezz. Pécs+40km
Házi barát lennék igényes és vidám párnak. Elhanyagolt férj vagyok. Diszkréció és higiéniai adott. Maszsàzs és közös bevásárlás közös nyaralás. Minden téren támogató lennék. Kor alkat nem számít. Csók.