Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak az írjon aki komolyan keres. Köszönőm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak az írjon aki komolyan keres. Köszönőm
Sziasztok!
Budapesten keresek egy szolid nőt vagy párt.
Csak heteró dolgokra !
Budapesten keresek egy szolid nőt vagy párt.
Csak heteró dolgokra !
Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ősszeszokot hármasunkat (2f+1n ) bővítenénk plusz férfivel feleség többes örömére .....
Sziasztok! Hàzibarát lennék hosszú távon. Adatlapon minden lényeges infot megosztottam. Szeretek masszírozni és a hosszas, igényes szeretkezèseket. Google chat v. Skype-ön folytathatjuk az ismerkedést. Diszkréció adott és elvárt. Privát üzenetben keressetek. Üdv Laci
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves budapesti, mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű, hellyel rendelkező párt, lányt, pasit keresünk ma késő estére mindenki mindenkivel alapon. Egyedülálló pasinál nagyobb méretet preferáljuk (min.18/5). Arcos, és intim fotót kérünk google chaten, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Természetesen mi is viszonozzuk szimpátia esetén. Ha mindenki részéről megvan az igen, még ma találkozzunk, szexeljünk. Valós pár vagyunk valós vágyakkal. Ezért kamusok, képgyűjtögetők kíméljenek!
sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt Pest és Nógrád megye. autós kaland valamint utazni is tudok fogadni sajnos nem!
Sziasztok ! Ma este párhoz szívesen csatlakozok ,ha van rà lehetőség .
50/186/100 Budapesti méretes (21/6) férfi...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsodban. elsősorban tartósabb dologra. Valakivel tali ma este?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Tolna-Baranya. 50-es, 60-as párt keresek diszkrét, tartós kapcsolatra. 59 éves,170/74, ápolt, egészséges, kapcsolatban élő ffi vagyok.
Sziasztok! Budapest. Adatlapom alapján párt, lányt keresek.Írjatok
Sziasztok. Olyan párral ,ismerkednék akiket izgatna egy pasi harmadiknak való jelenléte,vagy olyan pasit akit izgatna ha a nejét kukkolják.

Bocsi de akkor mért nem oda írsz .?
(Ez egy válasz Mátéka0101 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Írok privátban! (Ez egy válasz CMcuckold3 üzenetére (2024. 10. 03. csütörtök 01:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 03. csütörtök 01:51
Írok privátban! (Ez egy válasz CMcuckold3 üzenetére (2024. 10. 03. csütörtök 01:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok hétvégén párosunk hölgy tagjának születésnapja alkamára keresünk 20-30 közötti hetero fiút 18-20 centis farokkal sportos testel aki csatlakozna hozzánk cuckoldra 14. Kerületbe leszünk egy buvohelyen
:

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok. Ma estére (péntek) vagy szombat estére keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.