Párt keresek közös időtöltésre és új élmények szerzésére (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni a távolság nekem nem probléma. Részletek privátban.
Jo reggelt.
Ma délelött fogadnék párt / hölgyet az élvezet reményében, minden jóra.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom akkor jelentkezz levélben, és élvezzük is egymás társaságát.
Ma délelött fogadnék párt / hölgyet az élvezet reményében, minden jóra.

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom akkor jelentkezz levélben, és élvezzük is egymás társaságát.

Idős magányos telt duci hölgyet vagy párt keresek ahol a mama szereti a kényeztetést de a papa már nem teszi meg
szia.szivessen csatlakoznák!keres privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 15:32
Törölt felhasználó (4732801)

Sziasztok mai napra keresünk pasit aki beszállna
Természetesen ha jó lessz a szex akkor rendszeresen talizunk. Szolnok megye ( Jászság)
Természetesen ha jó lessz a szex akkor rendszeresen talizunk. Szolnok megye ( Jászság)
Sziasztok mai napra keresünk pasit aki beszállna
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok,intelligens,határozott,figyelmes,férfiként!!!!!! Keresem házaspár baráti ismeretségét minden jóra!
Kaposváron kit látogathatnék meg hölgyeim? Ápoltság igen, kor nem számít.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként párt keresek, akár hosszabb távon, ha úgy alakul.
Budapest, Pest megye.
30 éves hetero férfiként párt keresek, akár hosszabb távon, ha úgy alakul.
Budapest, Pest megye.
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es bi férfi.
Budapesti 60-as ápolt pasi házi barátnak szegődne.
Párok női tagját Masszíroznám ! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Keressük
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is
gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan.
levélbe várom a jelentkezést akit érdekel

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Ma ( vasárnap ) Bp.-en, hellyel rendelkező pasit keresünk
,

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!