Idős pár Pécsen?
Sziasztok! Én szívesen fogadok videókat.
Sziasztok keresnék nagy fenekű hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt. Nógrád megye és pest megye.
Sziasztok!
Írjatok! (Ez egy válasz lollent üzenetére (2024. 10. 18. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 10:14
Írjatok! (Ez egy válasz lollent üzenetére (2024. 10. 18. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesti pasit keresünk aki barátnőmmel randizna / találkozna cuckold szerepjátékon belül.
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Keressük
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja....
Szia sziasztok. Hàzibaràt lennék párnak. Hosszú távon. Bevásárlás együtt és mindent ís együtt csinálnánk. Ehhez keresek párt. Szó szoros értelmében hàzibaràt.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Mezőkövesd kőrnyékén! Masszázs párok hölgy tagjának !
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!

Budapesti pasit keresünk aki barátnőmmel randizna / találkozna cuckold szerepjátékon belül.
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Sziasztok! Budapesti 54 éves kapcsolatban, de némileg nyitottan élő pasi csatlakozna hellyel rendelkező biszex párokhoz mindenki örömére. Férfiak között az orál izgató számomra! Odaadó kultúrált, 17/5 cm intimmel rendelkező pasi vagyok. Privátban várom a leveleket!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Budapesti 60-as ápolt pasi házibarátnak szegődne.
Csinos, igényes pàr vagyunk , hasonló adottságokkal rendelkező pasit keresunk. A szimpátia fontos, ezert képet is mutass első körben.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok,, szombaton estére keresek hölgyet esetleg párt Miskolc-Kazincbarcika-Sarospatak környékéről.Normalis intelligens potens diszkrét pasi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása