Sziasztok! Kalandot keresek ma estére. Utazni tudok. Privátban beszéljünk!
Sziasztok
Székesfehérváron szívesen barátkoznék egy kellemes igényes kulturált párral vagy akár szingli Nővel aki csak házi barátot keres magának és nem párkapcsolatot!
Diszkréció adott részemről!
Kérlek privátba írj írjatok!
Székesfehérváron szívesen barátkoznék egy kellemes igényes kulturált párral vagy akár szingli Nővel aki csak házi barátot keres magának és nem párkapcsolatot!
Diszkréció adott részemről!
Kérlek privátba írj írjatok!
Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok! Egy kis kihagyás után ismét keresünk intelligens, csinos, bevállalós valós párt.
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk.
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk.
Sziasztok Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is, gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel
Sziasztok! Hétfőn Kaposváron kalandoznék, én 42-180-90 ápolt és igényes, szenvedélyes, nagy méretű férfi vagyok, kellő tapasztalattal és szexuális kultúrával…
sziasztok!
28 éves feleség vagyok. Kecskemét vagy közvetlen vonzáskörzetéből hosszabb távra házibarátot keresek (még mindig....)nagyobb mérettel férjem távol és jelenlétében saját részemre napi szintű szex reményében kecskeméten!
nem 1 alkalmastalálkára, levelezgetésre és igérgetesre van szüksegem!
28 éves feleség vagyok. Kecskemét vagy közvetlen vonzáskörzetéből hosszabb távra házibarátot keresek (még mindig....)nagyobb mérettel férjem távol és jelenlétében saját részemre napi szintű szex reményében kecskeméten!
nem 1 alkalmastalálkára, levelezgetésre és igérgetesre van szüksegem!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

50/186/100 Budapesti méretes (21/6) férfi...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Sziasztok.
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Pest megye - Budapest vonzáskörzetében.
Nagy cicikkel megáldott hölgy lenne az ideális jelölt.
Diszkréció adott.
Kérem privát üzenetben a megkeresést.
Üdv, András....
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Pest megye - Budapest vonzáskörzetében.
Nagy cicikkel megáldott hölgy lenne az ideális jelölt.
Diszkréció adott.
Kérem privát üzenetben a megkeresést.
Üdv, András....
És nem vicc, ugyanúgy megy minden változatlanul tovább
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 25. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 13:43
Törölt felhasználó (4650775)

nagyon jól leitad a lényeget igy van
nagyon jól leitad a lényeget igy van
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 10. 25. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 11:17

Átnézve a hozzászólásokat, szerintem itt sokan nem is olvassák el a téma leírását.
Pedig, én azt gondolom, elég világosan -körülirások nélkül, konkrét egyenes stilusban- leszögezi, hogy mi a házibarát.
Nem férfi beszállót harmadiknak!
Arra ugyanis van másik topic.
A házibarát az egy férj váltótárs, egy kicsit más de kicsit azért hasonló klón, egy megértő társ, barát és testi lelki kapcsolat a házaspár tagjával, akár mindkettejükkel.
Szerintem ez elég egyértelmű!
Az is akceptálhato hogy a GG szexpartner kereső oldal, de ez a topic speciel nem a kapcsolat szex részére vonatkozik, az "csak" egy természetes velejárója.
Helye van a GG-n mert normál párkeresőből kilóg, de pont ezért nehéz téma mert létjogosultsága valahol a kettő között lehet.
Ettől függetlenül minden kedves 3-at kereső párnak és párt kereső szólónak sikeres szexpartnerezést kivánnék, az erre a célra fenntartott topickban.
Pedig, én azt gondolom, elég világosan -körülirások nélkül, konkrét egyenes stilusban- leszögezi, hogy mi a házibarát.
A házibarát az egy férj váltótárs, egy kicsit más de kicsit azért hasonló klón, egy megértő társ, barát és testi lelki kapcsolat a házaspár tagjával, akár mindkettejükkel.
Az is akceptálhato hogy a GG szexpartner kereső oldal, de ez a topic speciel nem a kapcsolat szex részére vonatkozik, az "csak" egy természetes velejárója.
Helye van a GG-n mert normál párkeresőből kilóg, de pont ezért nehéz téma mert létjogosultsága valahol a kettő között lehet.
Ettől függetlenül minden kedves 3-at kereső párnak és párt kereső szólónak sikeres szexpartnerezést kivánnék, az erre a célra fenntartott topickban.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Szombaton kocsikázunk. Pest-Bács megyében.
Hellyel rendelkező bi férfit keresünk.
Privátban az üzenetet
Üdv....
Hellyel rendelkező bi férfit keresünk.
Privátban az üzenetet
Üdv....
Átnézve a hozzászólásokat, szerintem itt sokan nem is olvassák el a téma leírását.
38 éves, diplomás férfi maximum 55 éves, Egerben és környékén élő, érzelmileg és testileg elhanyagolt, érzéki, szenvedélyes hölgy állandó partnere lenne. Bújjunk el a világ zajától és élvezzük a fülledt, szenvedélyes erotika nyújtotta örömöket!
Adott esetben párhoz is csatlakoznék állandó házibarát státusz betöltésére, kizárólag a hölgy örömére!
Adott esetben párhoz is csatlakoznék állandó házibarát státusz betöltésére, kizárólag a hölgy örömére!
Ma este valaki? Hely ok 11. kerület Sasad.
A "kiskecses" nevű felhasználó egy képgyűjtő troll ne küldjetek neki képet mert viszonzás az nem lesz csak hallgatás. Kamu pár, mint oly sok más ezen az oldalon.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak