Budapesti biszex házaspárral ismerkednék.
Házibarát állás kiadó. Amunka fárasztó fizetés azonnal és természetben.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Írtam!
(Ez egy válasz cuckold.... üzenetére (2024. 10. 30. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 06:51

Sziasztok.
Feleségem részére keresek pasit kizárólag ''cuckold'' szexre passzív jelenlétemben...
Feleségem részére keresek pasit kizárólag ''cuckold'' szexre passzív jelenlétemben...
Sziasztok.
Szép jo reggelt mindenkinek.
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Hölgyek / párok !
Aki nem mer nem nyer

Sopronban házibarátkoznék.
sziasztok!
28 éves feleség vagyok. Kecskemét vagy közvetlen vonzáskörzetéből hosszabb távra házibarátot keresek (még mindig....)nagyobb mérettel férjem távol és jelenlétében saját részemre napi szintű szex reményében kecskeméten!
nem 1 alkalmastalálkára, levelezgetésre és igérgetesre van szüksegem!
28 éves feleség vagyok. Kecskemét vagy közvetlen vonzáskörzetéből hosszabb távra házibarátot keresek (még mindig....)nagyobb mérettel férjem távol és jelenlétében saját részemre napi szintű szex reményében kecskeméten!
nem 1 alkalmastalálkára, levelezgetésre és igérgetesre van szüksegem!
Sziasztok! Miskolcon és környékén keresek hétköznap nap közbeni szabadidővel párokat, hölgyeket minden jóra. Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan, beszélgessünk. Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok Csongrád megyei de munkából kifolyólag utazni tudó igényes pasi csatlakozna szimpatikus párhoz ha az intelligencia is fontos ☺️ Írjatok üzenetet, ismerkedjünk, beszélgessünk, élvezzük az életet
Budapesti 60-asápot pasi, házibarátnak szegődne.
Idős Hölgy vagy pár? Pécs kőrnyékén?
Sziasztok
Szeged vagy környékéröl kereseünk fiatal sportos fiút max 28 éves korig a feleség részére, 3 as felálláshoz hosszú távon diszkréten.... Privát üzenet
Szeged vagy környékéröl kereseünk fiatal sportos fiút max 28 éves korig a feleség részére, 3 as felálláshoz hosszú távon diszkréten.... Privát üzenet
Mi is keressük még az alkalmas fiút.
Sziasztok
Szeged vagy környékéröl kereseünk fiatal sportos fiút max 28 éves korig a feleség részére, 3 as felálláshoz, hosszú távon diszkréten..... Privat üzi
Szeged vagy környékéröl kereseünk fiatal sportos fiút max 28 éves korig a feleség részére, 3 as felálláshoz, hosszú távon diszkréten..... Privat üzi
Sziasztok
Szép jo reggelt mindenkinek.
Hölgyek / párok !
Aki nem mer nem nyer
Hölgyek / párok !
Aki nem mer nem nyer

Kecskemét-Kiskőrös. Szingli fiút keresek szeretőnek.(férjem tudtával) Korod 25-36 közt szigorúan! Túlsúly, szakál kizárt. Méret 16cm+!!!!! Whatsaapom adom ki elérhetőségnek. Autód legyen, egzisztencia fontos számomra!. Hétvégi programok és bulik is kellenek! Csak privát keress
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!