Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Olyan hölgyet, lányt, csajt keresnék aki szereti ha kényeztetik… mindehhez hellyel rendelkezem de utazni is tudok…
Sziasztok!Tényleg nincs itt olyan Nő aki megdugna felcsatolható műfarokkal egy 45é. análisan még szűz pasit?
És talán a leginkább komolyan vehető is.
(Ez egy válasz bonsay üzenetére (2024. 11. 02. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Párt keresnék. önálló Sportos srác hellyel.
Izmos testalkatú magas srác szívesen beszállna párokhoz a hölgy örömére . Nagy,vastag méret, potens kitartó több lövetű farokkal .
Ma este . Helyem van Budapesten.Csak hölgy illetve heteró alapon pár érdekel!
Ma este . Helyem van Budapesten.Csak hölgy illetve heteró alapon pár érdekel!
A leg szórakoztatóbb adatlap amit eddig olvastam...
))
(Ez egy válasz haromnegy56 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok!Egy kedves pár hazibaratja lennék utazni és fogadni is tudok.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Gondolkozunk egy házbarát hirdetés feladásán...
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Ma egész nap, estét is beleértve, keresem partneremet/partnereimet Budapesten a Nyugatinál. Hely van. Lszi privátban jelezz. Köszönöm
Sziasztok! Komoly párral imserkednék hosszú távra.
Péntek szombatra párokhoz csatlakoznèk vagy hölgy partnert keresnèk minden jóra. Privátban várom a megkereséseket. Köszönöm szépen
Sziasztok !
Péntek estére keresek Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet !
Lehetőleg olyat ahol a hölgy szereti az átlagnál nagyobb méretet.
Péntek estére keresek Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet !
Lehetőleg olyat ahol a hölgy szereti az átlagnál nagyobb méretet.