Sziasztok.
Párom örömeinek kielégítésére keresünk állandó szexpartnert. Diszkréció adott és elvárt, ez maradjon a mi kis titkunk.
Feltételek:
Ápolt, igényes, jóképü, potens pasit keresünk.
30-45közt.
17-20-as farokkal.
Tudj szenvedélyes és vad is lenni egyben.
Döntés képcsere és szimpátia alapján.
Amennyiben valakinek nem írunk vissza, előre is elnézést kérünk.
Párom örömeinek kielégítésére keresünk állandó szexpartnert. Diszkréció adott és elvárt, ez maradjon a mi kis titkunk.
Feltételek:
Ápolt, igényes, jóképü, potens pasit keresünk.
30-45közt.
17-20-as farokkal.
Tudj szenvedélyes és vad is lenni egyben.
Döntés képcsere és szimpátia alapján.
Amennyiben valakinek nem írunk vissza, előre is elnézést kérünk.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Párt keresek, akik szeretik a CUCKOLD-ot.
Rólam: Fiatal(2001) sportos pasi vagyok, nagy mérettel, sok fantáziával
Rólam: Fiatal(2001) sportos pasi vagyok, nagy mérettel, sok fantáziával

Sziasztok! Ma este egy kedves hölgy vagy pár akinek lenne kedve kalandozni Miskolc és környékén? Várom az üzeneteket! Köszönöm!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Rendszeresre keresek cumizót fehérváron és környékén
Keressük
Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék a hétvégén. Akár hosszabb távra is.
Szia dugnám a barátnőd és néznél írj
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok

Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Laza,nyitott, igényes, bevállalós, extrém, bizarr szexet szertő, 49 éves perverz macis pasi vagyok, keresek hasonló , laza, nyitott, bevállalós,bizarr / extrém szexet kedvelő nőt/párt alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatra.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szép jó reggelt.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor jelentkezz nálam levélben.
Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor jelentkezz nálam levélben.
Köszönöm
Üdvözlök mindenkit!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresek hétvégére, 21 éves fiatal srác vagyok 16os intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, többit privatba.
Sziasztok,
43 éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz a mostani hétvége folyamán.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
43 éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz a mostani hétvége folyamán.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Pécsi igényes párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére hetero alapon.
Részleteket privátban!
Nem iszok, nem dohányzom!
Szép napot mindenkinek!
Részleteket privátban!
Nem iszok, nem dohányzom!
Szép napot mindenkinek!