sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Sopronban "házibarátkoznék"
Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Budapesti meretes bi srac hazibarati szerepre all parok rendekezesere

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is …… Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!#######
Budapesti 60-as ápolt pasi házibarátnak szegődne ápolt korosabb párhoz a hölgy örömére.
Sziasztok! Szombathelyről keresek olyan nőt,párt aki(k) házibarátot keresnek. Írj bátran.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Üdv.
Àpolt,intelligens fèrfikènt keresek hàzaspàrt hosszú tàvra,ahl àllandó,nagy farkú hàzibaràt lehetnèk. Videóim adotak
Àpolt,intelligens fèrfikènt keresek hàzaspàrt hosszú tàvra,ahl àllandó,nagy farkú hàzibaràt lehetnèk. Videóim adotak
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
Hello
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj ha érdekel
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj ha érdekel
Sziasztok.
Pár házibarátja lennék. Potens úrkent csatlakoznék hölgy örömére. Pest megye, hely is megoldható általam.
Nagy cici előny.
Pár házibarátja lennék. Potens úrkent csatlakoznék hölgy örömére. Pest megye, hely is megoldható általam.
Nagy cici előny.
Sziasztok!
Hàzibaràtja lennék pàrnak. Enyhén nyitott, diszkrét, nagyon àpolt pasi vagyok.
Hàzibaràtja lennék pàrnak. Enyhén nyitott, diszkrét, nagyon àpolt pasi vagyok.
Sziasztok erett Zala megyei novel ismerkednek vagy biszex pár fontos a nagy szőrös punci
Sziasztok!
Holnap (szombat) pesten leszünk. Délután szívesen fogadunk higiénikus, intelligens pasit, pasikat.
Kizárólag a nagy, formás méret (19,20 cm-től felfelé) és/vagy extra élvezési mennyiség motivál.
Hármasban maszti (mindenki magának a másik látványának élvezése - én is masztizom előtted
, szimpátia esetén handjob is szóba jöhet. (kicsit besegítek neked)
Élvezés rám. - a hova (?) , itt is természetesen személyes szimpátia kérdése.
Csak akkor írj, ha el is mersz és tudsz jönni, találkozni.
Üdv, Niki
Holnap (szombat) pesten leszünk. Délután szívesen fogadunk higiénikus, intelligens pasit, pasikat.
Kizárólag a nagy, formás méret (19,20 cm-től felfelé) és/vagy extra élvezési mennyiség motivál.
Hármasban maszti (mindenki magának a másik látványának élvezése - én is masztizom előtted

Élvezés rám. - a hova (?) , itt is természetesen személyes szimpátia kérdése.
Csak akkor írj, ha el is mersz és tudsz jönni, találkozni.
Üdv, Niki