Sziasztok! Január 21-22-23 -án Szegeden leszek a Hunguest Hotelben. Szívesen találkoznék párral vagy ott pihenő hölggyel.
Ápolt, többesben tapasztalt férfi vagyok, részletek az adatlapomon. Privát üzenetet írjatok kérlek. Legyen szép napotok!
Ápolt, többesben tapasztalt férfi vagyok, részletek az adatlapomon. Privát üzenetet írjatok kérlek. Legyen szép napotok!
Délpesti pár házibarátja lennék. Ismerkednék privátban.
Kecskemét környéki biszex párt keresek mindenki örömére
Budapesti ápolt 60-as pasi házibarátnak szegődne ápolt párhoz, a hölgy örömére, puncit szeretem nyalni.
Ma fél egy körül nagy farokal
Idős pár???
Miskolc valaki beszelgetni egy parral?
Sziasztok! Hosszú távú barato kapcsolatra keresek egy megbízható valóban létező és talalkozninis mérő párt!
Én szívesen csatlakozom
(Ez egy válasz snoop üzenetére (2025. 01. 08. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 13:13

párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr és kőrnyéke!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok.
Holnap és kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Holnap és kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.

Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon házibarát lennék.
Budapesten ,heteró alapon házibarát lennék.
Sziasztok!
Kényeztetője lennék kultúràlt, nagyon àpolt pàrnak...
Kényeztetője lennék kultúràlt, nagyon àpolt pàrnak...