Sziasztok!
Ápolt ,igényes férfiként ,50-es,60-as házaspár házibarátja lennék ,hosszú távon.
N
Ápolt ,igényes férfiként ,50-es,60-as házaspár házibarátja lennék ,hosszú távon.
N
Szia jelentkezem
(Ez egy válasz Doggingman üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 21:14

Sziasztok! Most a páromnak keresek egy Bp.-i 35-45 magas 180 + cm, szőke, szökésbarna pasit!
Sziasztok! Most a páromnak keresek egy Bp.-i 35-45 magas 180 + cm, szőke, szökésbarna pasit!
Kecskeméten szopnék ma kíváncsi hetero pasit
Írj
Ha akarod
Írj
Ha akarod
Sziasztok!
Nyitott, megértő pàr baràtja lennék.
Nyitott, megértő pàr baràtja lennék.
Sziasztok!
190 cm magas 95 kg súlyú 42 éves igényes intelligens férfias férfi vagyok. Az intim méretem 20/6 Keresem párok társaságát akikkel kialakíthatok egy baráti kapcsolatot extrákkal!
190 cm magas 95 kg súlyú 42 éves igényes intelligens férfias férfi vagyok. Az intim méretem 20/6 Keresem párok társaságát akikkel kialakíthatok egy baráti kapcsolatot extrákkal!
Ma este párokat néznek szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk. Budapest és környéke, utazni tudok. Kor, testalkat nem számít, az elvezet a lényeg és hogy jól érezzük magunkat!
Viber, Whatsapp, Google chat van. Csak olyan írjon, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnereket keresek!
Viber, Whatsapp, Google chat van. Csak olyan írjon, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnereket keresek!
Wife sharing izgat valakit? Párok?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok érett házaspár házibarátja lennék kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

sziasztok,
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
Sziasztok.
Budapesten. Pest megyében ismerkednék párral.
Potens srác vagyok
Budapesten. Pest megyében ismerkednék párral.
Potens srác vagyok
Budapest vagy vonzás környékén,60-70 es ápolt párhoz házi barátnak szegődnék,60-as ápolt pasi.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Bács megyében csatlakoznák párokhoz, kor, alkat mellékes.
45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !