Sziasztok,
Nyitott pasi most péntek este szólóban ismerkedne.
Rólam: Valós sportos, magas, ápolt, borotvált pasi vagyok. Jó megjelenésű, kellően intelligens.
Tapasztalattal rendelkezem, nem vagyok teljesen kezdő. 17/6 kőkemény nagyon potens farokkal rendelkezem.
Utazás megoldott, búvóhelyet ritkán Szolnokon tudok.
Nyitott pasi most péntek este szólóban ismerkedne.
Rólam: Valós sportos, magas, ápolt, borotvált pasi vagyok. Jó megjelenésű, kellően intelligens.
Tapasztalattal rendelkezem, nem vagyok teljesen kezdő. 17/6 kőkemény nagyon potens farokkal rendelkezem.
Utazás megoldott, búvóhelyet ritkán Szolnokon tudok.
Bpesti 60-ápolt pasi házibarátnak szegődne.
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Kedvesedről is lehetne tudni 1-2 infót?
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2025. 04. 08. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 22:15

Sziasztok! Holnap 18-19 óra felé keresünk egy 40 +os, 180 cm magasabb férfit, aki Kedvesemet használná! Budapesten hely kell, és óvszer használat alap!
Sziasztok! Holnap 18-19 óra felé keresünk egy 40 +os, 180 cm magasabb férfit, aki Kedvesemet használná! Budapesten hely kell, és óvszer használat alap!
Sziasztok 34 éves pasi vagyok Békéscsabáról, jövő héten este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz, minden jóra nyitott vagyok, csak olyan írjon aki valóban találkozna is. Utazás nem gond

Diszkrét ápolt megbizhato roma lányt keresünk házibaratnak
Sziasztok!
Pàrral ismerkednék. Tovàbbi szép napot !
Pàrral ismerkednék. Tovàbbi szép napot !
Sziasztok!
Május 11-18 közt ,szeretettel várom régi és új partnereim
Május 11-18 közt ,szeretettel várom régi és új partnereim
Nagykanizsán IGÉNYES párhoz csatlakoznék harmadiknak! utazni tudok!
Perverz párral ismerkednék!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Biszex férfitagú pàr baràtja lennék.
Biszex férfitagú pàr baràtja lennék.
Szerbusztok. Idősebb házaspárhoz ,házibarátnak mindenki kedvére ,Gabalyodjunk!!!
Házibarátnak egy időseb párhoz a hölgy örömére,
Kecskeméti párhoz csatlakoznék
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr